|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האו"ם: על ישראל לסגת לגבולות 67
בתום שלושה ימי דיון בעצרת האו"ם בעניין זכויות הפלסטינים, אשרה העצרת ברוב גדול החלטות הקוראות לנסיגת ישראל עצרת האו"ם אשרה ברוב גדול החלטות הקוראות לישראל לסגת מכל השטחים הפלסטינים בהם מזרח ירושלים ומרמת הגולן. 157 מדינות הצביעו בעד ההצהרה הקוראת לישראל לסגת מהשטחים הפלסטינים לעומת שבע מתנגדות - ישראל, ארה"ב, אוסטרליה, איי מרשל, מיקרונזיה, פלאו ונאורו, 10 מדינות נמנעו. לעומת זאת בקריאה לישראל לסגת מהגולן תמכו 107 ו-60 מדינות נמנעו. בקול ישראל דווח, שבהצהרה נאמר עוד כי האו"ם דבק בפתרון הקמת שתי מדינות, ישראלית ופלסטינית, המתקיימות זו לצד זו בשלום ובביטחון, בגבולות המבוססים על קווי 67. בהצהרה אחרת שאושרה גם כן ברוב גדול, קובעת העצרת שכל פעולותיה של ישראל לאכוף את חוקיה בירושלים אינן חוקיות, ולפיכך אינן תקפות. חברי העצרת הצביעו על ההחלטות בתום שלושה ימי דיון בעניין זכויותיהם של הפלסטינים. מזכ"ל האו"ם קופי ענאן קרא לחברי הארגון "להפיח חיים בתהליך השלום כדי להגשים את היעדים של מדינה פלסטינית ושל ביטחון לישראל". ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() איייייייייייף עוד פעם אוהבי פלסטין האלה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בחיים לא
לא שחכנו את חורבן גוש קטיף! לא נשכח ולא נסלח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() מוות לאום!
שיכנס בהם מטוס של אל קעידה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אמן שאל קעידה תחטוף מטוס של צרפת (כי צרפת מאוד אוהבת מוסלמים) ושזה יהיה 747 שיהיה מלא אנשים בפנים ויכנס באמאמא של הבנין של הזונות האלה ואחרי זה שיהיה איזה פיצוץ נחמד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() האמת הצרפתים שונאים מוסלמים, בגלל זה בקרוב תהיה שם הפיכה ימנית קיצונית.
הצרפתים מבין כל המדינות סובלים הכי הרבה מהמוסלמים. יש שם 7 מיליון מוסלמים!! אבל זה לא אומר שהם בעד היהודים רק בגלל שהם סובלים מהמוסלמים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נו אז הם אמרו..אז מה?ישראל אף פעם לא תחזור לגבולות 67 זה פשוט לא יקרה...והאירופאים האנטישמיים האלה יכולים לדחוף את מה שהם חושבים לתחת אמן ויהיה פיגועי ענק באירופה ונראה מה הם יחשבו על הערבים אחרי זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() למה הבני שרמוטות האלה לא מפרסמים איזה מדינות הצביעו בעד?
הם רק רשמו מי הצביעו נגד. זה ממש מצחיק תראו: "שש מדינות התנגדו - ישראל, ארצות הברית, קנדה, פאלו, מיקרונזיה ואיי מארשל" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() או"ם שמום
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() בלי ארה"ב היו דורסים אותנו כבר. אני מקווה שאתם מבינים שכאשר ארצות הברית תיפול,מתישהו, אנחנו נופלים איתה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() היא לא תיפול..
ומי שהצביע בעד זה שאר העולם.. והאום הזה על הזין של כולם שוים לתחת שיעוף כבר הקוף מעונן הזה
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אפילו האימפריה הרומית ששלטה בערך 500-600 שנה נפלה. בסוף כולם נופלים. ארה"ב מעצמה בערך 60 שנה, אפילו אם תתן לה עוד 100 זה יהיה מכובד מאוד. אבל בסוף הנפילה מתחרשת תמיד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() קופי ענאן :cry_1:
רואים מה קורה כשנותנים לקוף אפריקאי עמדת כוח???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() לפי דעתי המדינה שלנו מיתפוררת עים אמריקה או בלי אני נותן לנו 20 עד 30 שנה מקסימום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אני צריך לצלצל שבוע הבא לזה העורף ראשים שיבוא לשים סוף לקופי ענאן הכושי מניאק הזה
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל ראשי
|
![]() אבל קופי ענאן אוהב ערבים.
דרך אגב הוא כבר סיים את התפקיד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אם תשכח ירושלים תשכח ימני!!!
עומרי אני מסכים איתך שארצות הברית תיפול זה שאלה של זמן אחי אבל החובה שלנו בתור אזרחי מדינת ישראל להפוך אותנו לאמפריה הבאה כי אנחנ מסוגלים לזה בקרוב תהיה מלחמה גדולה אם איראן וסוריה ואני גגאה לומר שאם אני ימות במלחמה הזאת כי כנראה אני יהיה שם אני יהיה גאה למות למדינת ישראל ואלזרחים שלנו העתיד הוא בנו!!!! רק בנו!!!! שילכו להזדיין האום החרא הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני איתך בזה אחי ..וכבר ברור לכולנו שעוד מעט תהיה מלחמה ואומרים כעקרון שזה יהיה כעוד שנה אוו פחות וזה יפול על הגיוס שלי
ולא יודע אם אתם יודעים איך סוריה ולבנון ואיראון וכל המדינות המזדיינות חושבים על הדרוזים של ישראל ?? למי שלא יודע הם חושבים שאנחנו הבוגדים הכי גדולים ובשבילהם ..אבל על הזין שלנו אנחנו במדינת ישראל וזו המדינה שלנו גם ואנחנו גם צריכים להתגייס ולתת את החובה שלנו כמו כל אזרח אחר ואנחנו גם נהיה גאים למות במלחמה שתהיה כי זאת גם המדינה שלנו !! * כולנו ביחד בזה * |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מה קרה??
האו"ם פותח קצת את הפה ואתם כבר מכריזים על מלחמת עולם 3??? תירגעו קצת.