|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ערב טוב חברים יקרים .
ברצוני לדעת , האם טמפרטורות גבוהות (עד 100 מעלות +\-) גורמות לפירוק חלקי או מלא של חלבונים? אני רוצה להוסיף לתה שלי (אל תגעלו , אני אוהב אותו עם דבש וחלב) אבקת חלבון , אני ממוסס את האבקה בחלב ואז מוסיף אותה לתה (מתחיל ב-100 מעלות וצונח מייד ל-80 מעלות , פחות או יותר) . תודה מראש :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח אתה לא גלעד מנע במקרה נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() רק אם אתה לא Dj אליאב קרייסלר
![]() חשבתי שכבר ממזמן דיברנו על זה שאני מתאמן . החלטתי שאני קונה חלבונים , נמאס לי שכל פעם שאני נכנס לתקופת מחלה לאבד כמה ק"ג . |
![]() |
![]() |