|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טובבבבבב המסה מתקרבת ואני רוצה לקנות קריאטין עכשיו יש התלבטות קשה בין החומרים הבאים:
1) Cell Mass 2) Vassive-No 3)Noz ההתלבטות היא בין הקריאטינים האלה מפני שהם לא סופחים נוזלים. אז מה אתם אומרים מה הכי אפקטיבי למסה?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפי המאמרים על זה באתר Cell Mass זה הכי חזק
תקרא פשוט על כל מוצר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() בלי שום קשר למאמרים בלי ספק Noz לפני ואחרי אימון ואם אתה רוצה להשקיע באמת גם דקה סטאק לפני אימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נוז, הואסיב דווקא קיבל תגובות די טובות חוץ מהטעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() קריאטין מונוהיידרט.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() noz
עריכה: תעשה טובה תקטין את החתימה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() נוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() עם זאת הפעם הראשונה שאתה משתמש בקריאטין אז עדיף לך קראיטין מונו
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פעם ראשונה בהחלט תתחיל עם מונו יתן לך פוש רציני במשקלים
אני עכשיו לקראת סוף עם הנוז והוא פשוט פצצה עליתי איתו במסה פשוט מדהים!! פאמפ חמוד לא יותר.. במשקלים אם משווים את זה למונו עליתי אותו דבר..אבל זה כל כך מעצבן שבידים בקושי עליתי ![]() עם המונו עליתי בלחיצה צרפתית 4 קילו כל צד די מכובד למשך חודש..עכשיו בקושי 2 קילו כל צד אבל נחמד לצרפת 45 קילו 7 חזרות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לך על המונו שחיפוני.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נו אז מה - זה רק זמני
אתה לא מעלה 3 קילו שומן זה כולה מים שירדו כשתפסיק
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח אני הייתי שמן
וכל עוד אני יודע שזה טבעי לעלות כמה קילו של מים זה ממש לא מפריע לי להשתמש אם לא בא לך מונו ויש לך כסף אז קח פורמולה.. למרות שאני הייתי מתחיל עם מונו (עובד פיצוץ)
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני צריך לקנות את הקילו או שה-600 גרם יספיק? ד"א- אני רוצה להתחיל את החיטוב על 11.5% שומן שזה אומר שיש לי להוריד עוד 3.7 ק"ג ![]()
![]() |