|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
מידע מזעזע אבל הכרחי לגולשי הפורום
גולשים יקרים,
רבים ממכם גולשים כאן ומפתחים קשרים חברתיים על רקע הספורט בו אתם עוסקים. עם זאת, על אף שזה לא נהוג, ברצוני להזהירכם מפני משתמש אשר מחזיק בדעות שלא רק שאינן חוקיות אלא שגם אינן נסבלות במדינה יהודית. אותו המשתמש כתב גם כאן בפורום זה ביום השואה כמה מילים לא ברורות שיכולות להשתמע לכמה כיוונים. בפורומים הפוליטיים של תפוז הבן אדם "מככב" בהודעות הקוראות לביצוע שואה חוזרת ליהודים האשכנזים, מהלל את זכר השואה שהייתה ומבזה את זכר הקורבנות. הוא מכנה את עצמו שם בשם "שרירי86" אבל גם בשם "שאולין המקורי" ובעוד ניק שהוא משתמש בו גם בפורום זה. אני מניח שאתם כבר תדעו איך להתנהג עם אדם שכתב דברים כאלה: "יש עוד המון כמוהוו שרירי86 ו 09:32 | 22/09/06 שרוצים שואה חוזרת לאשכנזים ." "שרירי86 ו 09:31 | 22/09/06 איך תסביר את *העובדה הנדירה* שכל אירופה בחרה להשמיד את יהודי-אשכנז ?? אם זה לא פרי ידו של הקדוש ברוך הוא אז מאיפה זה בא ?? השמדה כזאת המונית של אשכנזים היא מחזה שרק הקדוש ברוך הוא מסוגל להוציא לפועל . זה פשוט מחזה מרהיב ונדיר - תסכים איתי" "אני מברך את הקדוש ברוך הוא על המחזה המרהיב שהשמיד 6 וחצי מיליון מקקים טמאים !!!! זאת ההוכה שיש קדוש בשמיים !!!! שתגיע עוד שואה אחת לאשכנזים האלה אמן אמן ." "שיגיע היום של השואה הנוספת , לפני שיהיה פה אסון עקב הריסת המדינה בגללם . " שתבינו - מדובר בעוד עשרות הודעות. כמעט כולן כבר נמחקו על ידי מנהלי הפורומים השונים. מומלץ לבקר בפורום הליכוד בתפוז - שם יש עשרות גולשים עדים למעלליו של הבחור המופרע הזה. לצערי אף אחד עדיין לא הגיש נגדו תלונה במשטרה אבל מכיוון שראיתי שבפורום זה ישנם נכדים לניצולי שואה ולקורבנות השואה אני מקווה שדווקא כאן מישהו ירים את הכפפה. |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() שרוב היהודים שנרצחו בפולין היו חסידים איזה מטומטם
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() ידידי היקר, לא מדובר בפלסטינאי אלא בבחור ישראלי שגר במרכז הארץ ומתאמן במשקולות במועדון במרכז הארץ. מדובר בבן אדם ששנאתו ליהודים ממוצא אשכנזי, יחד עם דיעותיו הפוליטיות הקיצוניות ביותר הביאו אותו למצב בו הוא דוגל באידאולוגיה הנאצית לכל דבר ועניין ורוצה לראות אותה יוצאת לפועל.
אותו בן אדם, לא פלסטינאי אלא אחד שיושב איתנו בגוש דן, כותב כאן בפורומים מאות הודעות. חפש את השרשור שנפתח בפורום זה ביום השואה ותמצא אותו שם. |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מר "נקודה למחשבה" לא הבנתי מה אתה רוצה.
שמישהו יגיש תלונה? נגד מספר Ip? על דעות של משתמש בפורום? ומי אתה בכלל? |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם לא מצאתי הודעות של השרירי86 הזה. המנהלים דואגים לסדר בפורום והם עושים מה שנכון לדעתם במצבים שונים. ברגע שצריך למחוק הודעה, מוחקים.
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער לאכזב אותכם אבל בישראל חופש הביטוי מאפשר גם למטומטמים כאלו לבטא את עצמם מבלי לעבור על החוק.
אי אפשר להעמידו לדין על כך כל עוד אין הסתה או הוצאת דיבה או לשון הרע. |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תראו גם בתפוז בקומונת "הימין שלנו" יש לו את הניק "פאוור ליפתר9".
הוא גם מנהל הקומונה תחת השם "power69" ויש לו בתפוז גם את הכינויים "גשש בפעולה"/"שאולין המקורי"/"שאולין כאן"/"שרירי86" ועוד ועוד.... |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לאדון "פאוור ליפתר".
ברגע שאתה רואה את ההודעה הזו, תדע שאתה מוזמן למכון נאות מדבר בבאר שבע, לקבל דאמבל בראש לפי בחירתך (אם זה תלוי בי, 20 קילו הוא המשקל האידיאלי לנפץ את ראשך לרסיסים). תבוא ותגיד במכון שלי בפנים שאתה רוצה עוד שואה לאשכנזים, דווי גבר. |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() למה ניראה לך שזה פוואר ליפטר?
|
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר