|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() שלום אז ככה השאלה ששלי אם שווה לי לקנות קריאטין מונו לפני הפגישה עם גיל אני בן 14 ו8 חודשים
שוקל 64 גובה 178 בעליה במסה יום אני מתאמן במכון ויום אני מתאמן בכדוריד איך היתם מציעים לי לשתות אותו אם בכלל .. תודה רבה על התשובות.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() * אופן השימוש: לתוצאות מוגברות, ניתן להשתמש בשיטת "העמסת קריאטין".
השיטה הטובה ביותר- למשך 5 – 7 ימים, עלייך ליטול 5 גרם (כפית), כ- 4 פעמים ביום (במפוצל). 1 בבוקר 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון 1 לאחר 3-5 שעות בימים ללא אימון לצרוך 4 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום. שבוע שני 1 בבוקר 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון בימים ללא אימון לצרוך 3 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום. שבוע שלישי 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון שבוע רביעי-חמישי 1 מיד לאחר האימון ניתן - חצי כפית לפני האימון הפסקה של חודש עד חודש וחצי, אח"כ ניתן לחזור על התהליך מחדש. יש למהול במים פושרים עם סוכר ענבים (דקסטרוז).
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() לפי מה שהבנתי זה כבר מזמן לא נכון והעמסה הוכחה כלא יעילה או לפחות לא ממועיל עוד דעות גיל ניסים ומאיה
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשבוע ה-1 (כפית 5 גרם) בבוקר,ליפני אימון, ואחרי אימון. בשאר השבועות כפית ליפני, וכפית אחרי אימון. בימים שאתה מתאמן בכדוריד אז תקח רק כפית 1 ביום.. אם שווה לך ליקנות? כן,אבל זה שיקול כספי שלך...
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Upצ'ו
מחכה לתגובות |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() איזה קריאטין אתם ממליצים לי לקנות מבחינת הכמות עדיך מקטן
כי לא בטוח שזה ישפיע אז קודם ננסה אני מעדיף בלי פורמולות המונו נראה לי הכי טוב |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() לינק בבקשה
![]() תודה |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() תודה רבה והתפריט לא קשור לזה?
ותגיד אתה השתמשת בקריאטין? וכמה זמן לקח לך להגיע לתוצאות בחתימה חח לא בידיוק קשור אבל מעניין ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן הישתמשתי בקיראטין הזה כבר 2... אחלה קריאטין, בחתימה לקח לי משהו כמו 5 חודשי חיטוב, אחרי תקופת המסה שלקחה לי הרבה זמן, אבל לא היית ממש ריצנית... בגלל שהרוב המסה היית עם תוכנית אימונים,ותזונה דפוקה...
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() שומע אחי והקיראטין מונו של אופטימום בקישור שנתת לכמה זמן הוא אמור להחזיק +- ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() תחשב תלוי בכמות האימונים בשבוע
5 גרם ביום בלי אימון 15 גרם ביום אימון אם הבנתי נכון.. |
![]() |