|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() אוקי אז בלי יותר מידי דיבורים... מטר 80 98 קילו
43 בייספ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה די גדול. אחוז שומן די גבוה... על כמה אתה עודמ כיום?
לדעתי אתה צריך חיטוב בקרוב, מעניין איך תראה בסופו. ימניאק מה אתה מראה לנו ת'מפשעות השעירות שלך ![]() ![]() אה, וממה שנראה, הרגליים שלך די קטנות כלפי פלג גוף עליון! בהצלחה בהמשך! נ.ב זה שאתה נראה גדול לא נותן לך את הזכות לרדת על מי שלא כזה.!!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בתמונה של הדאבל פיספס או איך שאתם לא קוראים לזה אתה נראה טוב.
מותניים קצת רחבות. יש הרבה מסה, חזה לא רואים בתמונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למרות הזוית הלא נכונה די נחמד. אבל אם אתה בעצמך אומר "אגב הזווית של התמונות לא כל כך טובה מכיון שהן נלקחו בישיבה..מה שהרס טוטאלית את הכתפיים והבייספ" אז תעשה תמונות חדשות.
חבל....הגוף שלך בטח נראה הרבה יותר טוב ממה שרואים.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() ידעתי שזה אתה דוקאטי! היתה לי תחושה אמרתי את זה לגולן לפני מספר ימים, מקווה ששקיבלת את מה שאמרתי לך בקשר ללכלך על אנשים ששמים תמונות, באותו מצב גם מי שרשם לך לכלוך מחקתי לו את התגובה.
בכל אופן לביקורת, הצדדים החזקים שלך זה הידיים ואיזור הטרפזים גם האמצעי שבדרך כלל לא בולט כל כך אצל אנשים וגם העליון,הרגליים ניראות בעלות מאסה אם כי זה איזור שבו משמינים ולכן רק בחיטוב נוכל לראות את התוצאה האמיתית מה עוד שלא רואים אותם בתמונה רק את החלק ממש עליון של הירך. מה שלא אהבתי זה את החזה ואת הבטן שזה חלק גדול מהפרונט, אני מניח שאתה צריך להוריד שם הרבה שומן ככה זה ניראה ואז אולי יראו את השרירים יותר טוב, זה החלק שבו חסר לך גם מאסה יחסית לאחרים. בגלל שאתה בסייקל התמונות אולי לא משקפות את המצב האמיתי כיון שעוד לא ירדו לך הנוזלים, למרות שלא ניראה שעלית הרבה בנוזלים זה ניראה יותר אחוזי שומן גבוהים מאשר התנפחות של אגירת נוזלים. תחכה איזה חודש אחרי ותעדכן בכמה ירדת במשקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() תודה על תגובתך עומרי ושירבו כמותה
אין על תגובה בונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
מצד אחד אין על תגובה בונה, ומצד שני אתה יורד על כל מי ששם תמונות? יא גוש סטרואידים מעפן, תלמד גם אתה לתת ביקורת בונה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אתה אשכרה מחפש תמונות שלי מלפני שנה? מה אתה רוצה לאונן עלי או משו? אני גוש סטרואידים מעפן? העיקר אני חטוב על 105 קילו יא חתיכת שחיף מעפן אם אתה אשכרה יענו בק'טע של לגלוש בפורום של פיתוח גוף חמוד, תעשה חשבון שסטרואידים וגנטיקה שאין לך מותן יותר גדולה מהגב זה חלק מהענין ![]() כאילו... מה הקטע? יש לך בעיה אישית איתי? בו כנס לאיסי שלי נפתור לך תבעיה חביבי לא פה פה לא פותרים כלום 207905020 אה כן.. חמודי, הקטע של כל מי ששם תמונות אז זה לרוב אנשים שלא רואים שהם בפאקינג חדר כושר ויש לי זכות מלאה לומר שלא רואים חח מה אני אצחק על עצמי? אגיד יפה מאד? בטח שאני אגיד שלא רואים חחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ולידע הכללי, אני בקטע של בנות. ציטוט:
ותודה על המחמאה. אני בהחלט שחיף. ![]() ציטוט:
ציטוט:
ב. לא, אנשים כמוך לא ראויים לגזול אפילו שנייה מזמני, תגיד תודה על הכמה תגובות שאני מקדיש לך ושתוק. ג. מה יש לפתור יא מתקשה? כמו שאתה אוהב תגובות בונות, תלמד לתת תגובות בונות. ציטוט:
ציטוט:
ושתי מסקנות לסיום: 1. אנו נתקלים בבנאדם עם רמת IQ עצובה. 2. אתה בתול. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() מה קרה.?
מישו בלע תלשון? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תמונות נחמדות יש מסה :[] אבל אתה שעיר! אחושרמוטה
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ידים וטרפזים נחמדים לא משה מיוחד
גב ן כם נחמד החזה פשוט עלוב והכתפיים נראות גם עלובות להתחרות ברמה כזאת לא הייתי מציע אולי רק בשביל הניסייון.... ויחסית ךשנה וחצי לש אימון אתה נרא הרגיל לא משהו מיוחד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() יניב אתה כנראה מישו שמכין לתחרויות אהבתי את הדיעה הבונה שלך
![]() נתראה ב IFBB |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה מעניין איך רק השחיפים מגיבים לא לעניין ובקנאות..
הרציניים כמו נוי ועומרי ועוד כמה עונים כמו שצריך.. -------------------------------------------------------------------------------------- אמרתי בלי קללות VIC89, להגיד שהכתפיים לא משהו אפשר, זה ביקורת בונה כמו שאני אמרתי מה טוב ומה פחות טוב, להגיד שחיף זה עלבון וקללה. אם אתם רוצים שזה יהיה פה ויכוח בין הפורומים אני נועל את זה וחבל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה תראה טוב יותר אם תעשה חיטוב עצבני , לא חובבני, ותהיה נגיד על 82 קילו.
דרך אגב אתה רוצה להתחרות ב-NABA או IFBB? ומי מכין אותך בכלל? אתה צריך מישהו מקצועי יש הרבה דברים כמו ייבוש,העמסת פחימות, ויש מספר שלבים בדיאטה לפני התחרות , לעשות את זה לבד התוצאה לא תהיה טובה רואים טוב מאוד מי בא מוכן ומי לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מושעה
|
![]() עומרי יש לי מי שיכין אותי
|
![]() |
![]() |