|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום :\
אני עשיתי דיאטה לפני כמה חודשים בתקווה להרזות, אז ככה אכן הרזיתי אבל הירידה במשקל אינה נפסקת! אני התחלתי את הטיפול עם דיאטנית ולאחר כמה זמן הסתכמו לנו 5 פגישות ויותר לא יכלתי להיפגש איתה מיכוון שהיא צריכה אישור של איזה פרופסור או דוקטור בכיר או משהו כזה בשביל להמשיך, אז ככה אני התחלתי כשהייתי במשקל 68, כעת אני 54.. רזה כמו שרציתי אבל עדיין אני רציתי להיות יותר בריא לא פחות, אני במצב קריטי ואני מודאג.. הגובה שלי זה 1.71, אני רוצה ללכת למכון אבל לפתח כמה שיותר מהר שרירים עלמנת לעלות במשקל, אפשר המלצות לדרכים מהירות?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה לך חיוך על הפנים אני התחלתי מ62ק"ג על 186;] היום אני שוקל 80 קילו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי למה רצית לרדת מ68? היית על אחוז שומן גבוה ?
ושמע לך למכון, כנס לעליה למאסה, אל תפחד לעלות במשקל, תקרא פה באתר יש כאן מדריכים , תפריטים לעליה במאסה תוכנית אימונים הכל. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי ההפך זה מה שאני רוצה, לעלות במאסה כמה שיותר.. :\
אני לחוץ מהמשקל שלי אני עוד מעט נכנס לפגישה עם הדיאטנית שלי.. :\ נראה מה יש לה להציע.. אפשר לראות את התפריטים שלכם להעלאת המאסת שרירם ומה אתם עושים?
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לא שטויות גלידות וכאלה אני מדבר על אוכל בשר, ביצים, טונה, קוטג', פחמימות כמו אורז, לחם, איטריות וכאלה כמו שאמרו לך אל תפחד לעלות במשקל הייתי עוזר לך לחשב קלוריות וכאלה אבל בזה אני לא ממש מבין יש לי את גיל חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תמיר תוסיף אותי לאיסיקיו בקשה 304341419
|
![]() |
![]() |