|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קצת קשה שלי אם תגובות כלפי זה אז תשקלו תגובות לא מבקש רק דברים טובים פשוט אל תנסו ליפגוע וכו
ההורים שלי בני דודים שהם הכירו הכי מצחיק הם לא ידעו שהם בני דודים ואחר כך שגילו אפילו ניפרדו וחזרו אפילו פעם אחת שאלתי את אמא שלי לא פחדתם שניצא מפגרים ? אני ואחי ? היא אמרה לי שהם היתיעצו אם כמה רופאים מאוד ביכרים בארץ כי גםבהתחלה פחדו והרופאים אמרו שזה סיכוי אחד למיליון אלה אם כן היה במשפחה הרבה נישואים בין בני דודים אחים חורגים וכו מה שכמובן לא היה אז זה הוידוי שלי ההורים שלי בני דודים והינה אני ואח שלי נורמלים לחלוטין חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() וואלה..
מה רצית להגיד בזה? יענו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למהאחי אתה חייב לבוא אם השליליות שלך תמיד אני מנייק אם לא הבנתה את זה זה לא שאתה אחד מהטמבלים .. . הייתה חייב לנסות ליבש אה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
סוזוקי אחי, בגדול סיכוי יותר גדול לילד להיות בעל מום כלשהו במידה ויש נישואין [והולדת ילד] בתוך המשפחה. קרבה של בני דודים יכולה גם היא לגרום למום, אבל ככל שהקרבה יותר גדולה על מנת שהסיכוי יעלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנייודע את זה אחי כמו שאמרתי לך אמא שלי אמרה לי שאם היתיעצו והוא אמר להם שהסיכוי גובר ככל שהקירבה יותר קרובה וככול שיש יותר נישואים במשפחה ככה לא ניכנס די אין אי חדש אנערף קיצר אבל הוא אמר להם שבמקרה שלהם זה יהיה סיכוי מאוד קלוש 1 למיליון אנערף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: אהה לא ראיתי שכתבת שהם ידעו את זה..חשבתי גילו רק אחרי חתונה וכל זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה צריך אחי? וסוזוקי אח שלי זה בסדר ההורים של zoond אחים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() סוזוקי אתה אחד הכרישים אני מת עליך ועל היציאות שלך למרות שאתה ערסוות וזה לא מעניין אותי שהורים שלך בני דודים אחי אתה סוס !
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחח סתם סוזוקי כפרה עלייך הכל בצחוק נשמה שלי אתה.. אז מה גם לפי התורהה זה מותר להתחתן בין בני דודים זה לא נורא!
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לפי היהדות זה מותר אז אל תתדאג אין בזה משהו אחי. פשוט יהיה לך פחות קרובי משפחה שזה משמש כחיסרון אך לפעמים ליתרון (פחות מסיבות חחח).
*עריכה: ישמש
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אומרים שיוצאים ילדים ממזרים אבל זה שטויות,אחות של אמא שלי נשואה לבן דוד שלה וזה די נפוץ בעדה המרוקאית(אני חושב) ויצאו להם ילדים תותחים אחד אחד(עורכת דין,היי טק וכו') יום שישי שעבר אח של אמא שלי אומר לי על דודה קרובה-רחוקה שלי :"לך עליה תקע אותה" וזה היה לי מוזר שהוא אמר את זה אבל זה מקובל.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() רגע..שהם הכירו ויצאו ועמדו להתחתן הם ידעו את זה נכון..
אי אפשר להכיר מישהו ואז פתאום אתם מגלים שההורים שלכם אחים..כאילו לא ביניהם..אבא שלך אח של אבא של אמא שלך.. יש להם סבא וסבתא משותפים..אם הם ידעו למה הם עשו את זה?זה לא קורה הרבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איןלי שום סיבה לשקר פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() זה ככה היה בדור הקודם אחי ...אני מכיר כמה אנשים שגם ההורים שלהם בני דודים וכן יש חשש שהילדים יצאו אם בעיה אבל למזלם של ההורים שלהם יצא להם כלי כמוך!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ההורים שלך בני דודים מדרגה ראשונה(יענו ההורים שלה אחים) או בדרגה יותר משנית(כמו שההורים של בני דודים ואז הם בני דודים מדרגה שניה)
בכל אופן אחי זה היה זמנים אחרים גם סבתא שלי התחתנה עם בן דוד שלה (אבל התגרשה אחרי זמן קצר ממנו והתחתנה עם סבא שלי -והיא דווקא הייתה צרפתייה אשכנזייה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי גם דודה לי נשואה לבן דוד שלה תאמין לי יש לה ילדים סוסים הלוואי על כל אחד ילדים כאלו .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מי שפיר זה לא נגד כל המחלות הגנטיותך אלא רק על השכיחות. בדיקת מחלות אחרות צריך לשלם.
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם מעדיפים שיצא להם ילד דבע ושלא ישלמו כסף לבדיקה מסוימת (בצחוק) |
|
![]() |
![]() |