|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשבונים תפריט עם למשל 30 אחוז קלוריות באות משומן ..
אתם סופרים גם את השומן שנמצא בש"ש, לחם, חזה עוף, קוטג' וכו' ? או רק למקורות הנקיים כמו השמן זית והאגוזים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לרוב אין בשיבולת שועל וטונה, ושאר הדברים שומן, אם יש זה ממש בקטנה שזה לא מזיק... אז סופרים את הנקי.. אל תשכח ששומן מאוד חשוב בתפריט.
__________________
כי הגודל כן קובע! זיעה, מתכת, חלודה, ואבק תענוג.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא יש לא מעט ... ש"ש זה שמונה גרם שומן למאה למשל ...אם אכלתי 300 גרם ש"ש אז הגעתי ל25~ גרם = 230 קלוריות ...
נגיד אכלתי גם 2 קוטג'ים 3% ... זה עוד 15 גרם שומן= 130~ קלוריות ... חזה עוףף .. גבינה צהובה וכו' ... אם אני סופר ת'שומן מהמקורות האלה אני כבר עובר את ה30 אחוז בקלות ... אפילו ללא שומן נקי בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ברור,אם לא תספור במאכלים האלה ותספור רק בשמן זית/קנולה ייצא לך ביום צריכה של 40% לפחות שומן.
אני למשל יוצא לי ש-16% מהקלוריות שלי(1500) זה שומן(שמן זית,חזה עוף,אגוזי מלך). |
![]() |
![]() |