|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() "real muscle", די וי די של ג'ון הנסן ,שלפי מה שכתוב הוא מר אולימפיה הטבעי, ושם הוא מסביר, מראה, מלמד, מתאמן, אימונים שלא מעורבים בחומרים
http://www.megavideo.com/?v=5OPMN1NQ תהנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבע אחי נראה מענייין ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() טבעי כמו גזר קוריאני במיץ לימון.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם לי הוא לא נראה ממש טבעי, וגם הוא לא עד כדי כך מרשים, אבל בזמן האחרון "קצת" הגזמתם. אתם אשכרה חושבים שזה לא אפשרי להגיע להשגים מרשימים "טבעי" ?.. כל אחד שיש לו קצת הקיף מעל 43 אז הוא לא טבעי ? מזה החרטא הזאת ?. יש לי במכון בחור בן 35 שמתאמן כבר 12 שנה, יש לו הקיף 44, חזה מרשים ביותר והוא על 12 אחוז שומן. אני בטוח שאם אני היתי מעלה תמונות שלו כולם היו אומרים לא "טבעי". יש עוד בחור בן 22, מטר 80 שוקל בערך 93 קילו ,הקיף יד 46 ס"מ, יש לו חזה ענק,גב ענק, רגליים מפלצתיות בוא נגיד, והוא "כן" טבעי! גם נאור זיו מכיר אותו ויכול להעיד על כך.. עוד דוגמא יש לי בחור במכון שוקל 93 קילו בן 22 דוחק 220 קילו בבנץ' והוא כן "טבעי" רואים אליו גם מבחינת מסת הגוף, הוא לא נראה כמו אחד שיכול לידחוק אפילו 100 קילו. בקיצר הנקודה שלי, שכן אפשר להגיע להשגים מאוד טובים גם בלי חומרים. אומנם לוקח זמן,התמדה.. אבל כן אפשר להגיע להשגים מאוד יפים גם בלי חומרים.. אז חלס לישלול כל אחד שנראה קצת טוב, ולהגיד ישר הוא לא טבעי.. אני לא מדבר על מר אולמפיה "הטבעי" או מתחרים כמו רוני קולמן וכל אלה, אלה בכללי. Antonator1זה לא היה מכוון אליך.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה נראה לך 43 ? זה 50+... הבאדם עצום. אין מצב שהוא טבעי.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם לא הבנת, אני היתכוונתי שכל אחד שמעלה לכן תמונות והקיף יד שלו קצת יותר מ-43 אז הוא ישר נהפך ללא "טבעי" ע"י שופטי הפורום ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר ? איפה ראית שזה רשום ? זה דיון על הבחור הזה והסרט שלו ספיציפית, לא כל אחד שהיד שלו קצת יותר גדולה מ43
![]() |
#8 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
וזה דיון פתוח זכותי להביע דעה, לא נאה לך אתה מוזמן לדלג על ההודעות שלי.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא לא היה כל כך גדול.... אבל מה שכן בחו"ל השימוש בחומרים הרבה יותר נפוץ מבארץ ככה ששם סביר להניח שהסוסים הם לא טבעיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמצחיק בו זה שכל מה שהוא אומר הוא בעצמו לא עושה באימונים חח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סייקלים של קריאטין מונו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
הושעה
|
![]() הנה סקיפ לה קור שמתחרה גם הוא בתחרויות לטבעיים. מה עכשיו יש לכם להגיד?
![]()
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תיראה תאמת אני מכיר מישהו שבשיא שלו היה אם יד 52 והוא טיבעי אבל בכל זאת מיתאמן ושומר 12 שנה
אז שאלתי אותו למה אתה לא מיתחרה וזה וזה הוא אמר אין לי מה להיתחרות כולם לוקחים חומרים ואני לא שם ניקטעה השיחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סופסוף משהו טוב , באמת ברמות של אולימפיה וכל אלה התחרות היא מי לוקח יותר חומר...
האמת שאני גם אוהב את הגופות של האלה שהבאת פה הרבה יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() זובי בובי הסקיפ הזה טבעי
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() חחח זהבה בן התחילה להיתאמן (למי שלא הבין הפלולה הזאת) פיששש איזה יופי... מיזה הפלצן הזה תגידו לי? אני מרים כפול מימנו, לא אהבתי אותו ביכלל... אני מכיר טיבעים ישראלים מטורפים כפול מימנו...
*דרך אגב הוא לא יודע להיתאמן, מה הפולאובר הזה? הוא עושה כמה שחזרות שבא לו מחפף שמה מחפף גועה נפש פשוט, ועוד הוא בן אדם מחו"ל, חשבתי רמה משו... בא לי איזה פלצן... מסכנה: ר - ק ס - ט - ר - ו - א - י - ד - י - ם !!!!!!!! |
![]() |
![]() |