|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]()
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין לו מה להפסיד
הוא מסיים את הקדנציה שלו עוד מעט והוא צריך להשאיר חותם להתנגות שלו מול אמריקה הוא עוד יכול לעשות אסון אם ההתנהגות שלו
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) אני מופתע כמה אתם מתמצאים..
אותי למשל זה לא מעניין בשיט
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פוטין הוא דיקטטור מהסרטים. כל מי שמוחה נגד הממשלה שלו ברוסיה או נעצר, או אם הוא מהווה סכנה יותר גדולה לממשלה "נהרג" בנסיבות מסתוריות.
הדעות של אנשים אפילו ברוסיה על פוטין הן שונות ומנוגדות. הרבה אנשים ברוסיה מכבדים אותו כי הוא ייצב את הכלכלה (שהייתה במשבר מטורף לפני שהוא נבחר) ופחות-או-יותר ייצב את הבטחון (עם כל הרציחות שהוא ערך בצ'צ'ניה), אבל מצד שני הוא גרם לכל המדינות השכנות לשנוא אותו (אוקראינה, גרוזיה, בלרוסיה) כשהוא הטיל עליהם כל מיני חרמים כלכליים כדי לנצל אותם לטובת רוסיה, אכפת לו רק מרוסיה, הוא רואה בארה"ב מדינת אוייב-מתחרה, מתוך אינטרסים אישיים הוא מזמין את אחמדינג'ד הקוף הפרסי ועושה לו קבלת פנים של מלך, בקיצור, הנשיא הכי צבוע שיש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ממש כמו בסרטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
נו ומה עם הזה שהרעילו אותו במשהו רדיואקטיבי? ליטוויננקו
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני ממש לא מבין איך בוחרים בבני ז**ה כמו פוטין ואחמדינג'אד לנשיאות, אני לא מבין.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"מעד מחלון ביתו נפל 8 קומות ומת"
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פוטין פתח אתר שבו הוא עונה על שאלות שמביאים לו גולשים מכל רחבי רוסיה. איזה מישהו כותב לו שאלה אנונימית באתר: "תגיד, מר פוטין, לא על הזין שלך לענות על שאלות אנונימיות מפגרות באתר שלך?" פוטין כותב לו תגובה: "למר קונסנטין טובלרוביץ' מרוסטוב, שגר ברחוב דוסטויבסקי 23, דירה 15, מספר טלפון 3672278 התשובה שלי היא: לא, לא על הזין שלי!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() רוסיה היום היא הרבה יותר מסוכנת מפעם
המדיניות הקפלסטית שלה ושיקום הכלכלה שלה וההשקעות החדישות בצבא שלה רק מעדים על כך תאכלס אותם אנשים שניהלו פעם את רוסיה מנהלים היום את רוסיה רק שבימקום קומנסטים הם היום קפטלסטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() הורגת אותי ההתחמשות הגרעינית בזמן האחרון...כאילו שמישהו ישתמש בנשק הזה בכלל...כולם יודעים טוב מאוד שמספיק שפעם אחת מישהו ישתמש בנשק גרעיני וזה יתחיל שרשרת אירועים שתגרום לזה שכדור הארץ יזהר בחושך כמה אלפי שנים
![]() |
#14 |
מושעה
|
![]() תמשיך להסתכל כדורגל...נראה אם ייצא מזה משהו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טבא
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() פוטין חייב למות הוא עוד יביא אסון הזבל הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סרטונים קצת מצחיקים וקצת עצובים על פוטין. לדוברי רוסית הם יהיו מצחיקים יותר:
http://youtube.com/watch?v=m-6ejE1KG8A פוטין עונה על שאלה ששאלו אותו על ברית מילה: "אם כבר החלטתם להיות לגמרי מוסלמים קיצוניים, עד לרמה שהחלטתם לעשות לעצמכם ברית מילה, אז אתם יכולים לבוא לרוסיה בכיף, יש לנו מלא מומחים גם בעניין הזה, הם יעשו לכם ברית בצורה כזאת שאחרי זה כבר בכלל לא יצמח משמה שום דבר." משעשע, אבל משום מה פוטין שכח שגם יהודים עושים ברית. ![]() http://youtube.com/watch?v=kOYcf0kk8Xs מצד שני, סרטון (שנעשה, כנראה, ע"י רוסי אנטישמי) ומראה קטע מתוך נאום של פוטין שבוא הוא אומר שהוא רואה את עצמו כ 100% רוסי אמיתי, ואח"כ מראה אותו משתתף במסורות יהודיות ונפגש עם פוליטיקאים ישראליים. הכותרת היא: 'פוטין ה"רוסי" מציל את העם היהודי'. בסוף הסרט קטע מנאום שלו באושוויץ שבו הוא מדגיש את התרומה של רוסיה להצלה של העם היהודי (בשואה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() המנהיג היחידי בתקופה של ימיינו שבאמת יש לו ביצים ועומד מאחורי המילה שלו!
סתכלו תצ'צנים חחחחחחח נישאר מהם משהו?לכו לכפרים בצ'צניה תיראו מזה חורבה הם חשבו לעשות טירור לרוסים ופוטין פשוט זימבר להם תתחת בלי לחשבן מה חושבים עליו באו"ם או בכל מדינה אחרת וכל מי שהעיר לו הוא שם עליו זין! ופעם אחת איזה מישהו זרק לו הערה (ממשלת ארצות הברית) והוא ענה לו "אל תשכח כמה פצצות אטום יש לרוסיה" שזה אומר שגם עליהם הוא שם זין! בגלל זה מדינות כמו איראן וסוריה מלקקות לו למה ביום שהם ירימו תאף הם ימחקו מעל המפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() ברוסיה אף פעם לא הייתה דמוקרטיה וגם לא תיהיה כנראה , פוטין הוא דיקטטור ולכן הוא עושה מה בזין שלו.
|
![]() |
![]() |