|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה,יש לי בן דוד בן 15 שרוצה להתחיל להתאמן(מה לעשות מושפע..)
אבל מה,הוא לא מוכן להתקרב למשקולות והוא רוצה שאני יבנה לו תוכנית עם משקל גוף בלבד. (נתונים עליו אם זה חשוב:172 ס"מ 56 קילו) הבעיה היא כזאת,לחזה גב ובטן כבר מצאתי לו תרגילים(שכיבות סמיכה,מתח,כפיפות בטן)-אלה התרגילים שאני עושה בעזרת משקל גוף. אבל לא מצאתי תרגילים ליד קידמית,אחורית,וכתפיים. קיצור מישהו שמבין בתרגילים הללו יכול לעזור?? תודה,מתן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() לכתפיים יש שכיבות סמיכה בעמידת ידיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אין ב-exrx אבל תריץ חיפוש בפורום הראו תמונות פעם
יד אחורית: מקבילים, שכיבות סמיכה באחיזה צרה, בנץ' דיפ יד קידמית: עובדת במתח מאוד חזק |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=11292
כל הזכויות שמורים לליאו-מומחה במשקל גוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עריכה: מה עם יד קדמית?? למישהו יש רעיון?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() צריך רק להוסיף תרגיל שלא ידעתי אז:
המתג, שם שהולם את התרגיל הזה יפה תרגיל טוב לרגליים ומומלץ להרבה אנשים גם עובד על הבטן וזוקרי הגב חזק ככה שלא צריך כפיפות רגילות אלא רק אלכסונים אתה שם את הברכיים על איזשהוא ריפוד , דואג שמישהו \ משהו יחזיק לך את הרגליים בכפות הרגליים כדי הלפעיל את התאומים( וגם את הטיביליס אנטריור) (או בקרסולים כדי לא לגעת בהם) אז פשוט עם גוף ישר ( לא חובה אפשר לעשות את התרגיל יותר קל אם מתקפלים) לרגת למטה עד שאתה מקביל לרצפה ולעלות למעלה , ואז להשען אחורה כמה שאפשר (הירידה עובדת על ההאמסטרינג והתחת והירידה על הארבע ראשי) וזהו , וגם הידיים שלכם חופשיות אז אפשר לעשות תרגילי גומיות או משהו סתם שיפעלו יותר שרירים וזה יקח יותר אנרגייה , החברה הכבדים פה לא משנה כמה אחוז שומן הם והגבוהים אני בספק שהם מצליחים את זה בפעם הראשונה בלי להתקפל , ומי שרוצה רגליים ענקיות יכול לחלום על לעשות את זה עם רגל אחת עגונה. אני אוהב לקרוא לתרגיל הזה הדאדליפט של משקל הגוף , כי זה מה שהוא , זה + מטח באחיזות שונות \ חתירה + מקבילים באחיזות שונות + שכיבות שמיכה בעמידת ראש יוצר כל הגוף בערך ניתן לכם סירטוט ![]()
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואי נראה קשה ביותר!! תודה!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |