|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ביקשתי מהמאמן בחד"כ להדגים לי דדליפט בשביל שאני אעבוד נכון אבל הוא לא מרשה לי בגלל שאני "רק" חצי שנה שם. אז כשאמרתי לו שאין לי בעיה עם תרגילים מורכבים ושאני עושה גם סקוואט הוא אמר לי להפסיק ולא לעשות..
עכשיו הבעיה היא שאני לא יכול לעשות את זה מאחורי הגב שלו כי הוא כל הזמן שם. בשעות שנוח לי לבוא הם בול שעות העבודה שלו ואי אפשר להתחמק ממנו כי הוא בודק כמו כלב. אני יודע שזה זיוני שכל מה שהוא אמר אז אל תפתחו את זה בבקשה, אני רק רוצה פתרון יצירתי לבעיה שלי ממכם ! תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה תעשה? שים לו זפטה לפרצוף מהזה לא מרשה חח עוד מעט לא ירשה לך יותר מ2 אימונים בשבוע...
יש באינטרנט מלא הסברים על ביצועים של תרגילים תחפש אני מאמין שתמצא אם לא מישהו פה יביא לינקים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד למאמן שלך שלא מעניין אותך כלום
אתה משלם בשביל להתאמן ולא בשביל שיגידו לך מה לעשות ואם זה לא עוזר תפנה למנהל של החדר כושר ותגיד גם לו
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מה זה החרא הזה מי שואל אותו דפוק לו איזה בלטה בראש וגמרנו.
התפקיד שלו זה לעזור לך אם אתה צריך ליעץ ולא להגיד מה מותר או לא הוא מתערב רק עם מבקשים ממנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח וואלה אתם צודקים תכלס..
בואנה העלתם לי ת'ביטחון.. זין שאני לא אעשה.. אבל איך מישהו יסביר לי ?! לראות מתמונה ולעשות זה קשה צריך הסבר מפורט.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() דדליפט (Straight-back straight-leg deadlift)
הכנה – עמוד ברוחב הכתפיים או ברוחב צר מרוחב הכתפיים. אחוז משקולית יד בכל צד. הביצוע – כאשר ברכייך ישרות, הנמך את משקוליות היד ע"י כיפוף הירכיים עד שמיתרי הברך (“hamstrings”) מתוחים, או בדיוק לפני שהגב התחתון מתכופף. הרם את משקוליות היד ע"י מתיחת הירכיים עד יישורן. משוך את כתפייך קלות לאחור בסוף התרגיל. חזור על הפעולה. הערות – במהלך התרגיל יש לשמור על הזרועות, הברכיים והגב ישרים. אל תעצור או תמתין לאחר שהורדת את משקוליות היד. אל תנמיך מעבר למתיחה קלה. טווח תנועה מלא ישתנה מאדם לאדם ויהיה תלוי בגמישות. יש לבקש מהמדריך במכון הדרכה ושמירה. http://www.exrx.net/WeightExercises/Hamstrings/BBStraightLegDeadlift.html http://www.exrx.net/WeightExercises/Hamstrings/DBStrBackStrLegDeadlift.html
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוא עדיין עושה לך בעיות
לך למי שמעליו (מנהל חד"כ או מדריך שמבין עניין) תסביר לו את העניין תאיים שאתה עובר למכון אחר ואני מאמין שיסתדר
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בחור אל תיהיה דפוק אתה משלם אתה בא להתאמן מזה החרא הזה לא מרשה? למה מי אתה בכלל אתה סך הכל מאמן תפקידתך לענות לדרישותי לא רוצה להסביר סבבה אל תסביר סע מהעיניים אבל אחי מזה אתה מפחד לעשות למה הוא אבא שלך? תעמיד אותו במקומו ותעשה חופשי בהצלחה.
![]() |
#12 |
|
![]() זה פשוט מדהים עד כמה משעמם להם שהם אשכרה מרשים לעצמם לא להרשות לאנשים משהו. זה פשוט מדהים.
![]() |
#13 |
|
![]() תגיד לי מה זה לא מרשה הוא רוצה מקל של תופים בתחת?
|
![]() |
![]() |