|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי תאריך גיוס ל 18 בנובמבר, ואז הייתי צריך לעבור כמה בדיקות רפואיות חודש לפני.
אז דחו אותי למרץ 2008 עד שיראו מה נסגר איתי. הייתי בקצין מיון, ואמרתי לו שאין לי פרופיל סופי אז אין לי העדפות עדיין. עכשיו קיבלתי תוצאות של הבדיקות הרפואיות והפרופיל נקבע סופית 82 עכשיו אני עדיין משובץ למרץ 2008 מה אתם אומרים, כדאי לבקש קצין מיון שוב ולנסות להשתבץ עכשיו? .. חשבתי אולי על נ"מ או תותחנים לתרום למדינה, אבל לא להלחיץ יותר מידי את המשפחה.. כי ממש לא רוצים שאני אלך ליחידות ה"מסוכנות" אם אני מבקש קצין מיון ומבקש תותחנים רוב הסיכויים שאני אקבל אני חושב, כי יש לזה ביקוש של 0.4 מבקשים לכל 1 מקומות השאלה אם ישבצו אותי ב2 בדצמבר (התאריך הקרוב ביותר של גיוס תותחנים) בקיצור הסתבכתי.. עצות בבקשהה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תבקש שיקדימו לך ת'גיוס(שלא נראה לי יקרה כי את כל מי שהם יכולים הם מעיפים למרץ למה נובמבר מפוצץ.)
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תבקש הקדמת גיוס.
נ"מ פחות ידאיג את המשפחה מתותחנים לפי מה שידוע לי
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() איזה ישמידו את הנ"מ... עם מה ישמידו את הנ"מ? מטוסים?
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() תותחנים ושריון זה החרא של החרא
לך לנ"מ