|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם יש לי תוכנית אימונים AB ויש לי כמה שאלות:
בחזה נכון לעכשיו יש לי כך: 1.לחיצת חזה בשכיבה עם מוט אולימפי 3*12 2.מקבילים 3*10 3.פלייס בשיפוע 30 3*10 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם אפשרי לעשות כך : 1.לחיצת חזה בשכיבה עם מוט אולימפי 2.http://exrx.net/WeightExercises/Pect...enchPress.html התרגיל הנל במקום מקבילים(האם הוא באמת עובד על אותו שריר) 3.http://exrx.net/WeightExercises/Pect...enchPress.html אותו תרגיל רק בשיפוע 30 האם הוא יכול להיות במקום הפלייס בשיפוע 30?(מה ההבדל בין פלייס ללחיצת חזה עם משקולות חופשיות) מה כדאי לעשות? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() עצה שלי תעשה ככה
1.לחיצת חזה דאמבלים,זה התרגיל השלישי שאתה רוצה 2.לחיצת חזה עליון מוט 3.פלייססססססססססססססססססססססססס פלייס שונה מלחיצת חזה בכך שהוא תרגיל מתיחה וכן מקבלים עובד כמו התרגיל שהבאת אבל אפשר לוותר עליו כי הוא יותר לחזה תחתון אין טעם |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השוני הוא מעורבות המרפק (פשיטה) וטווח התנועה בכתף גדול יותר בפלייס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר בקשר לפלייס- הוא נחשב תרגיל מורכב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא, אין תנועה במרפק אלא רק בכתף ובשכמה-בית חזה (לא נהוג למנות את המפרק הזה כאשר מסווגים תרגילים).
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעיה היא כזאת שאני לא אוהב לעשות מקבילים יש לי בעיה קטנה בכף השורש שדיי מציקה לי אני מעדיף להתחזק בתרגיל אחר ואחר כך לעשות מקבילים.. אז מה אתה מציע לי לעשות? להשאיר פלייס+לחיצת חזה במוט(מה זה משנה אם זה עם דמבלים דרך אגב?) + התרגיל במקום מקבילים? האם זה ממש משנה פלייס או לחיצת חזה בדמבלים עם שיפוע שלילי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
וכן זה משנה פלייס או שיפוע שלילי ודאמבלים עדיף על מות בגלל טווח תנועה גדול יותר |
|
![]() |