ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-10-07, 14:48   #1
mynavy
חבר פעיל

אופניים בחיטוב !

לפני כשבוע התחלתי חיטוב על מנת להוריד כמה שיותר אחוזי שומן... ולפני כל אימון אני עושה בביתי 30-60 דקות אופניים במהירות סבירה-מהירה ולאחר כשעה וחצי-שעתיים אני מתחיל אימון כוח שגם לפניו אני עושה 10 דקות הליכון ובסופו גם כן 10 דקות הליכון שמשלב ריצה+הליכה מהירה במהלך ה 10 דקות .. וככה 3 פעמים בשבוע ולפעמים 4 ... שאלתי היא, האם זה מספיק אירובי בשבוע לחיטוב או שצריך יותר זמן?
mynavy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-10-07, 15:02   #2
CriminaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלCriminaL

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mynavy
לפני כשבוע התחלתי חיטוב על מנת להוריד כמה שיותר אחוזי שומן... ולפני כל אימון אני עושה בביתי 30-60 דקות אופניים במהירות סבירה-מהירה ולאחר כשעה וחצי-שעתיים אני מתחיל אימון כוח שגם לפניו אני עושה 10 דקות הליכון ובסופו גם כן 10 דקות הליכון שמשלב ריצה+הליכה מהירה במהלך ה 10 דקות .. וככה 3 פעמים בשבוע ולפעמים 4 ... שאלתי היא, האם זה מספיק אירובי בשבוע לחיטוב או שצריך יותר זמן?
אני ממליץ לך קודם כל להתחיל עם האימון כוח וישר אחרי לעבור לאירובי,בקשר לפעילות אירובית זה סבבה אבל הייתי ממליץ לך לגוון דברים מפני שהגוף מסתגל לדברים מהר מאוד,זאת אומרת במקום לעשות רק אופניים אתה יכול לשלב במשך 35 דקות גם 15 דקות ריצה,10 דקות אופניים,10 דקות משולב.
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-10-07, 15:05   #3
mynavy
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yarden22
אני ממליץ לך קודם כל להתחיל עם האימון כוח וישר אחרי לעבור לאירובי,בקשר לפעילות אירובית זה סבבה אבל הייתי ממליץ לך לגוון דברים מפני שהגוף מסתגל לדברים מהר מאוד,זאת אומרת במקום לעשות רק אופניים אתה יכול לשלב במשך 35 דקות גם 15 דקות ריצה,10 דקות אופניים,10 דקות משולב.
אני מעדיף לעשות אופניים במקום ריצה .. אני ממש מתחיל להשתעמם בריצה.. אבל מבחינת קלוריות אני דווקא מרגיש באופניים שאני מתאמץ יותר ... אבל זה לבינתיים

עוד תגובות בבקשה !
ישן 09-10-07, 15:41   #4
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

קודם כל כמו שנאמר, עדיף להתחיל עם האימון כוח ולאחר מכן עם האירובי, ועוד חצי שעה אימון סתם הורס לך את כל האימון, לאחר אימון הכח 30-40 דקות אירובי 3-4 פעמים בשבוע בסדר גמור.
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-10-07, 15:47   #5
mynavy
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danzig
קודם כל כמו שנאמר, עדיף להתחיל עם האימון כוח ולאחר מכן עם האירובי, ועוד חצי שעה אימון סתם הורס לך את כל האימון, לאחר אימון הכח 30-40 דקות אירובי 3-4 פעמים בשבוע בסדר גמור.
שיב לב שאני עושה בבית את האירובי של ה 30-60 דקות אופניים ולוקח שעתיים מנוחה לפני האימון כוח למה שייפגע?
ישן 09-10-07, 18:28   #6
mynavy
חבר פעיל

??:/
ישן 09-10-07, 18:52   #7
Cortex
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mynavy
??:/
אז תעשה קודם כל אימון כח ואז את האופניים בבית ..
Cortex מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-10-07, 19:29   #8
mynavy
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Cortex
אז תעשה קודם כל אימון כח ואז את האופניים בבית ..
אבל למה זה פוגע לעשות לפני? בגלל שמרגישים עייפים בגלל זה באימון כוח ....? אם כן אז מה זמן המנוחה האפשרי בין אימון אירובי לפני אימון כוח , כי אני מעדיף אימון אירובי לפני כוח
תגובה