|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש שלוש דדליפט וזה משגע איזה לעשות לעבודה כמה שיותר על הגב קלסי רומני או הסטף הזה אני יודע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קלסי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא אני חושב שרומני..הרגליים בו ישרות ואז הגב עושה את כל התנועה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הגב לא עושה תנועה, הוא נשאר סטטי. התנועה באה מהאגן.
אם אתה רוצה עבודה סטטית לזוקפי הגב, אתה יכול לעשות כל דד ליפט, אבל דד ליפט קלאסי יעבוד הכי חזק כי המשקל שאתה תוכל להרים בו יהיה גבוה יותר מדד ליפט רומני. יש רק לציין שיותר חזק זה לא בהכרח יותר טוב, כי יכול להיות שאתה בכלל לא שומר על גב ישר ובמקרה כזה הסיכוי לפציעה יהיה גבוה יותר (בגלל שהמשקל שאתה יכול להרים גבוה יותר, ושוב רק בהנחה שאתה לא עובד נכון).
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() דדליפט רומני זה Straight Leg Deadlift ?
הכוונה לזה: http://www.exrx.net/WeightExercises/...gDeadlift.html המטרה שלו זה התחת? כוסאמק ניראה לי בגלל זה גדל לי התחת
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא ממש, בכל אופן הטכניקה הזאת די גרועה, קח לינק
http://www.nsca-lift.org/videos/Roma...romanian.shtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה לינק..בקיצור בדדליפט הזה רוב העבודה היא על התחת?
ניראה לי אני יפסיק לעשות דדלפיט
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() האמסטרינגס, "רגל אחורית", התחת עובד פה גם כמובן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הגלוטס אגוניסט בירך האמסטרינג סינרגיסט.
בדדליפט קלאסי הארבע ראשי מעורב ואתה מרים יותר משקל וברומני כל העבודה היא על פושטי הירך. |
![]() |
![]() |