|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך הארוחת בוקר שלי (אני רזה מאוד מת להשמין)
זהה מה שאני אוכל במשך שבוע וחצי ומתקוון לאכול תמיד יוגורט מה עוד צריך להוסיף בשביל ארוחת בוקר טובההה? זה מה שאני אוכל יוגרוט טבעי 1.5% שומן ערך קלוריות 171 חלבון 10.8 פחמימות 19.8 סיבים תזונתים 3 שומן 5.1 נתרן 144 סידן 181 מה אתם אומרים ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קוטג' ירקות ארוחה חלבית נחמדה לפתוח את היום עד כמה רזה אתה ? גובה ? משקל ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קוטג' לא יודע עם אני אוהב בכלל ..... זה טעים בכללל אני הטעם את זה פעם אחת
היוגורט ממש טעים את כול הגבינות וכול זה אני לא אוהב בכלל רק יגורט זה ניראה לי הדבר היחיד שטעים אני 1.70 שוקל 56!!! ואזיה קוטז' צריך בדיוק לקנות ? למה יש מלא סוגים תנו לי איזה תמונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הקוטג זה לא מה שיעזור לך לעלות במשקל אתה צריך תפריט מסודר שמתאים לנתונים שלך ולמטרה .
בבוקר אתה יכול שיבולת שועל ככה או בתור דיסה ,יוגרט ודגני בוקר \גרנולה + אגוזים שקדים שיוסיפו קלוריות ושמן איכותי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() קוטג' של תנובה 5 %....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל 4 יוגרטים לבנים + שתיים של גרנולה ומוסיף לזה עוד ש"ש ודבש תיראה מדעתך...
מערבב הכל ואוכל ככה בכיף ואחרי זה מקנח דגני קינמון יאמייי=]=] זה עניין של זמן עד שתיתרגל לארוחת בוקר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני מבין אותך...גם לי היתה אותה בעיה כמוך עם אותם נתונים 56 ק"ג על 1.75
תקשיב...אתה צריך להתחיל לאכול הרבה הרבה הרבה...פשוט תרכיב לך תפריט שמורכב ממספר מסוים של קלוריות(אני ממליץ 2500 ככה) ותזרום איתו שבועיים ככה ואז תשקל ואם עלית אז תמשיך איתו עד שתיתקע ותוסיף עוד אוכל...ואם לא עלית אחרי השבועיים האלו אז תוסיף עוד 500 קלוריות לתפריט...וכך הלאה עד שתגיע למשקל הרצוי. אני לא יודע אם אתה מתאמן או לא אבל שיהיה בהצלחה!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אבא שלי קנה שיבולת שועל איך מכינים את זה ? וזה טעים בכללל ?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() לזה אתה קורא ארוחת בוקר ?
אני אוכל 12 כפות שיבולת שועל סקופ חלבון בננה 4 אגוזי מלך ... ועעדיין יש לי תאבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןן ![]()