|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לקנות את Captains of Crush No.1. אחד עולה 20 דולר, משלוח 16 דולר. עבור שניים המשלוח עולה 19, כלומר 29.5 דולר לבן אדם במקום 36.
פרטים: http://www.ironmind.com/ironmind/ope...nsofcrush.html תמונות: ![]() למי שמעוניין בכח פונקציונלי (למס' 1 יש התנגדות של 140 lb) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() באמת ראיתי המלצות חמות על ה"דבר הזה" (איך קוראים לזה בעברית?) של החברה הזו, אבל עדיין נראה לי תמוה לשלם 120 שקל על זה...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם יש לזה שם בעברית. הנד גריפס? 120 שקל אכן יקר, אין מה לעשות. הנחמה היא שיש "בסה"כ" 4 רמות לעבור. אם אתה מגיע למס' 4 - אתה שייך לקב' מאוד צומצמת של אנשים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל מה אתה צריך את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה ההתנגדות של 4?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 365 lb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחח טירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() 142lb ל1?? זה בכלל אפשרי לעשות חזרה אחת עם כזאת התנגדות למישהו מתחיל? למה אתה צריך את זה? ותן לי יום-יומיים, יש חבר שאולי יהיה מעונין
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רוצה לחזק את האמות, כח פונקציונלי. בעקרון יש רמה יותר חלשה ממס' 1 אבל זה עוד 20 דולר, אני מקווה להסתדר עם מס' 1 (להתחיל מחזרה אחת זה גם טוב).
הנה האנשים שסגרו את מס' 4: Official list of those certified as closing the No. 4 Captains of Crush Gripper 1998 Joe Kinney 2003 Nathan Holle David Morton 2004 Tommy Heslep Magnus Samuelsson |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו חברים זה הורס את המנוחה של הבייספס המכשיר הזה?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב בישראל מוכרים את רמה 4 ? סתם להתעניין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() נשלח פעמיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הדבר הזה טוב להיפרטרופיה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() המכשיר הזה מיועד לחזק תאחיזה ..שזה אומר אמה חזקה ואצבעות..ואין שום קשר ליד קדמית..
ולמי ששאל אם מוכרים את זה בארץ אז לא לא מוכרים ולופתח הפוסט אני מעוניין לרכוש את כל ה6 אם יש לך מידע חדש להוסיף לי איך לרכוש את זה אני אשמח
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שאתם רוכשים את רמה 4 תעשו את מה שאני עושה תקנו במגה ספורט או בכל חנות אחרת את הhand grips הכי קשים ותנסו לסגור את שניהם ביד אחת (תצמידו אותם ככה שהם יהיו אחד על השני תפסו ביד אחת תלחצו ותנסו לסגור) אני מודה שלאחר אימון של כמה חודשים עם המכשיר אני הצלחתי לעשות עם שניים ביד 15 פעמים תנסו לבצע את זה ורק לאחר מכן אם תצליחו תרכשו את רמה 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מדובר פה על 365 פאונד זה לא איזה 2 קפיצים מסכנים של מגה ספורט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תנסה קודם מה אכפת לך ודרך אגב אני מדבר על הקפיצים הכי חזקים שיש למגה ספורט רוב האנשים שמתאמנים שנתתי להם לנסות לא הצליחו לעשות עם זה אפילו אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה בטוח שאתה ניסית לעשות עם השניים הכי חזקים בחנות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אלה ה-2 הכי חזקים שיש לי בבית. בלי קשר, יש פחות מ-10 אנשים בעולם שסגרו את מס' 4. חייבים לעבור את 1-3 בשביל זה, שני קפיצים של מגה ספורט לא יספיקו.
|
![]() |
![]() |