|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני אייל, 1.75 מטר,68 קילו.. אני מתאמן כשבעה חודשים, המטרה שלי היא עלייה במאסה. במילא כרגע עד שיהיה אפשרי לקבוע פגישה עם גיל (התור הוא לחודש-חודשיים קדימה לפי מה שהבנתי), אני מעוניין לסדר את התפריט שלי, אמנם קראתי את המאמרים באתר אך עדיין אני לא יודע להכין תפריט ושינוי קיצוני גדול עליי כרגע.. ברשותכם אני אכתוב את התפריט הנוכחי שלי שברור לי שהוא לא טוב (מה שאכלתי בערך תמיד..מאז שאני קטן מתוך הרגל) ואשמח לקצת הכוונות מה להוריד / להחליף/לשים לב ולא לתפריט שונה לחלוטין שאת זה אני אעשה בהמשך.. בבוקר: קורנפלקס וקופסאת קוטג' בבית ספר: כל שעתיים (הפסקה) לחמנייה עם קוטג'/טונה/חביתה צהריים: 150 גרם חזה עוף (כשניצל) ואורז/ספגטי משהו 100 גרם וסלט אחרי משהו כמו שעה שעה וחצי הולך לאימון אחרי האימון אוכל תמרים וטונה/קוטג' ארוחת ערב: חביתה משתי ביצים סלט גדול 4 פרוסות לחם אחרי שעה בערך גביע קוטג'.. אשמח להכוונות, תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תביא כמויות , קורנפלקס , אורז ספגטי .
אתה יכול להפסיק עם היענוי הזה של קוטג'/טונה עם תמרים אחרי אימון התמרים מספיקים לבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מתי לדחוף כמויות קורנפלקס אורז וספגטי? ולמה? :-)
עוד הערות הארות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() שאלתי מה הכמויות בגרמים/כוסות / מה שלא יהיה , לא אמרתי תדחוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() קורנפלקס קערה רגילה עם חלב.. (אני לא יודע מה הכמות בדיוק..) אורז 100 גרם בערך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כי לא ידעתי אם זה משמעותי..
החלב 3%, שתי כוסות.. הקוטג' שכתבתי בתפריט 5%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() טוב תחכה למאיה למה זה יהיה ארוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מחכה
![]() בנתיים שאלה, ראיתי כמה פעמים באתר שהמליצו לאכול אגוזי מלך מתי שאפשר, למה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש בזה שומן טוב שבריא לגוף (זה לא רווי נכון?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אגוזי מלך זה מקור מצויין לשומן איכותי.
השומן איכותי מאט את הספיגה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מאט איזה ספיגה?
אשמח לתשובה גם בקשר לשאר השאלות שלי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ, מקווה לתשובה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() 1- 10 כפות שיבולת שועל
בננה גביע קוט'ג 3-4 אגוזי מלך 2- 3 לחם (חיטה מלאה) 6 פסטרמה 2 כפיות טחינה פרי 3- כוס וחצי אורז חזה עוף (2-3 שניצלים) סלט גדול אימון ! סיום אימון - סקופ וחצי (חלבון מי גבינה) + 5 תמרים 45-60 דק' אחרי 2 כוסות אורז חזה עוף סלט ירקות כפית טחינה 2 וחצי 3 שעות אחרי שלוש לחם חיטה מלאה טונה במים כפית שמן זית סתם אילתרתי לך תפריט הרגע ... ככה צריך להיראות תפריט (לעלייה) רק שאתה צריך להתאים אותו לפי מה שאתה אוהב.. לפי הכמות חלבון/פחמימה/ושומן שאתה צריך.. וכו'...
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובה..
אואה.. 2 פעמים ארוחות בשר ביום 6 פסטרמה + טונה? קצת גדול עליי פעמיים לאכול ארוחת צהריים (חזה עוף ואורז פעמיים) אפשר לדחוף דברים אחרים במקום? (אני מעדיף לאכול בשר פעם אחת ביום בצהריים ככה אני לא נתקע עם בשר-חלב ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להחליף תעוף בקוט'ג , ביצים , פסטרמה , ומה שרק בא לך ואתה אוהב... תאורז אתה יכול להחליף בלחם ... בקיצור הבנת ... בקשר לחלבונים אחרי אימון... הפחמימה יותר חשובה מהחלבון אחרי האימון... אז אתה יכול לאכול רק פחמימה ו-אחרי זה (עד 45 דק'=חלון ההזדמנויות) תאכל לך פחמימות מורכבות + חלבונים + שומן איכותי
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר נוסף שסינטוז חלבון מתבצע כ48 (יש עכשיו חילחולים של יותר) שעות לאחר האימון ככה ש"חלון ההזדמנויות" שהיה פעם וחשבו שהוא כזה קריטי הוא בצעם ממש לא קריטי והפחמימה חשובה יותר מבחינת התאוששות , הורמונים וכל השיט. |
|
![]() |
![]() |