ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-09-07, 13:08   #1
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים
ברירת מחדל בקיצור חזרתי מאיטליה חברים !

טוב אז כן, היום ב23 אחרי 10 ימים של אם אפשר לקרוא לזה זלילה, חיים ברמה אחושלוקי ועוד הרבה חזרתי מאיטליה.
כן, לא שמתי הודעה שאני טס או משהו הרגשתי שזה מיותר, בלילה של ערב חג ראש השנה הייתה הטיסה אגב (ל"מעוניינים").
אני יביא סיקור קל לגבי מה היה וכו', שווה הצצה.

טוב הבא נתחילה -
קודם כל הייתי בטיול עם ההורים, 10 ימים, היינו באיזה ישובון קטן בטוסקנה, השכרנו מן בית קטן כזה, משהו מטורף איך שהם עשו אותו מבפנים, שמו ריהוט מודרני הכל טלוויזיה LCD 42' DVD ועוד הרבה פינוקים.

אנשים - תאמת שאין פה מה הרבה להגיד, לא שיצא לי להכיר הרבה, אבל מכל אלה שהכרתי כולם נחמדים ביותר, אנשים טובים בקיצור. מה גם הופתעתי לראות שכולם אבל כולם שם על קוטנעים\אופנועים, ואני לא מדבר רק על נוער, גם על מבוגרים\זקנים (נגנבתי שראיתי סבתא על אופנוע 500 סמ"ק), בנוסף לזה שבערים הגדולות יש טונות שנוסעים על אופניים כמו שאתם רואים בסרטים הקלאסיים - מילדים עד מבוגרים עם חליפות וזקנים - מראה הזוי.
בנוסף לכל כולם שם עניים עד מאוד, זה הגיע לשיא שבאיזה כיכר שהיינו עברה לידי פאקינג פרארי קבריולט שהגיע לי עד לביצים עם איזה גבר וחברה שלו, כולם עוד שנייה פתחו להם מעגל מחווה.
מרוב הפורשה כבר נמאס, כל מטר פאקין פורשה, אבל היה גם מאייבך, בנטלי, לוטוס, רולס רויס ועוד.
דבר שני, לא נראה לי הם מכירים את המושג "כונפה", זה פשוט מטורף, וכולן מתלבשות רמה אחת אחת נראות כמו דוגמניות, מה שממש מעצבן זה שאתה עובר אתה רואה 3 בנות נראות לך כיתה ט-י' אחרי כמה דקות מסתבר שהן בנות 20, וגם בנות מבוגרות שמסתבר שהם יא'-יב'.
כן חברים, גם שם הכה קשה וירוס ה-"שחיף".

אוכל - אין מילים, פשוט ואין הרבה מה להרחיב, איטליה - ריזוטו, פאסטות, רטבים, טורטליני פרושוטו ושאר ירקות.
בקשר לאוכל שמוכרים - אכזבה. פאקין יוגורטים עם ערכים של 3-4 גרם חלבון ל100 גרם, השתגעתי שם, צריך לחסל 500 גרם גרם יוגורט בשביל להגיע לכמעט קוטג', פשוט מחרפן, אבל תאמת שיתרון אחד יש שם - כל הטונה שהם מוכרים זה בשמן זית, אין שמן מכונות מגעיל, והטונה איכותית ++++.
הייתי על איזה 2-3 ארוחות גג ביום, אין מה לעשות, נראה לי פתחתי שם מפעל לפירוק שריר.

מחירים - יש ויש, ברובם זה כמו בארץ ומעלה, יש גם פחות, אבל בעקרון הכל יקר. יצאתי משם עם שעון חגורה וקפוצ'ון (כן כן הכל יקר טילים, פאקין סריגים ב90 יורו, למה מה קרה)

בקיצור, טוב לחזור, ניסיתי לצום את כיפור כמה שיכולתי ותאמת שמאוד רציתי השנה, וככה תאמת היה מצויין, 'משו טוב זה'.

אז מה קורה פה, יש חדש?
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט