|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם אני חדש פה ואני רוצה לקבל מספר דעות בנוגע לאחוזי שומן מתמונה שלי..
אני לא רוצה לגדול מעבר למה שאני.. יש לומר כי הייתי כ-25 קילו ממה שאני עכשיו ואני נורא מפחד מגדילה.. הגובה שלי הוא 1.67 והמשקל הוא 50.5 אני מתאמן כמספר חודשים בחדר כושר, אימוני הפוגות אירוביים (ספרינטים) פעמיים בשבוע ו-3 פעמים בשבוע בימים שאין אירוביים כ-50 דקות אימוני כח HST. אני רוצה לראות את השרירים פשוט שיש לי בבטן ולשם כך צריך להוריד את אחזוי השומן.. על כמה אחוזי שומן אתם אומרים שאני? ואם אני צריך עכשיו להכנס לתקופת מסה או חיטוב? http://img99.imageshack.us/img99/784...0593ms9uw4.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() אתה מפחד מלגדול?
תפרוש מחר.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש בטן,אבל אני שחיף(לא כמוך אומנם;]) אז אין ברירה אלא להמשיך מסה..
ואתה בכלל חייב מסה! אני 10 קילו מעלייך ויותר נמוך ממך ואני עוד נקרא שחיף אז... ואגב,איך אתה רוצה לקבל אינקציה כנה שאתה מקווץ את הבטן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() אתה שחיף ברמות.. אתה חייב לגדול אחרת אין לך מה להיכנס יותר מדי לתחום ולהשקיע
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חייב להעלות מסה.. אם אתה פוחד מזה אין לך מה לעשות כאן!
אתה נראה לי בין 8 ל-10 % שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
אני אותו גובה שוקל 70. אתה בתת משקל.
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה שאמרו לך שאתה חטוב שמה חטוב לא יודע מה אמרו לך אתה לא צריך סתם ליזרוק דעות שאתה לא מבין ביכלל... הבן אדם לא רוצה ביכלל ליגדול הוא רוצה פה ושם בטן וחיטוב קטן... אתה חושב הוא רוצה עכשיו ליהיות באולימפייה... ליפניי שאתה כותב משו תחשוב פעמיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() אני יותר גבוהה ממך בשלוש סנטימטר ויותר בעשר וקצת קילו מה אתה רציני ויש לי קוביות
תעלה מסאת שריר אין לך מאסה בבטן תעבוד הרבה בטן ותאכל נכון עזוב שאתה רוצה להוריד אחוז ואז שיראו את השרירים בבטן אני מציע לך תעלה עוד 6 או 7 קילו אבל תעבוד קשה על מאסה ובאותו זמן תעבוד גם מלא בטן סבבה תעשה שני אימוני אירובי בשבוע מה שישמור על אחוז שומן סביר אין מה לעשות אתה תעלה באחוזי שומן אבל אחרי חצי שנה תדפוק חיטוב רציני ואז יראו תשרירים בבטן תאמין לי וגם תתרחב מה אתה עושה צחוק משקל חמישים על גובה כזה אתה גבר תיראה כמו גבר אל תהיה בגודל של ילדה אתה אומר שהיית עוד 25 קילו יותר אז מה הבעיה לנסות לעלות עוד 7 - 10קילו ואז לדפוק חיטוב תראה ממש יותר טוב
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מסה מסה מסה!
רוצה קוביות בולטות?וואלה תאמין לי שאם באוף סיזן תעבוד חזק על סקוואט ודדליפט יהיה לך דגש בן :):):):) על שרירי הבטן ושתחטב ,אם תחטב נכון הם יצאו כמו גדולים! יאלה למטבח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() פייייי,אחי אתה שחיף רצח.
תדפוק מסה ואז תראה קוביות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תןן במאסה משהו רצחניייי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() קשה לי להעריך תאחוזי שומן שלך.. אין עליך מספיק מסת שריר בשביל חיטוב לדעתי...
תיכנס למסה בחורף.. ולקראת הקיץ הבא תן בחיטוב .. בהצלחה
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תתקין מושבים במקרר ואל תצא משם כל החורף.
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() |
|
![]() |
![]() |