|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
רציתי לדעת מה יכול לגרום לכך שאני מרגיש שאני עובד חזק על הכתף ולא על החזה? נא לא לצחוק, התופעה המגונה והמוזרה הזו חוזרת על עצמה לאחרונה. אני מעלה עד שאני נועל מרפקים ובהורדה, מוריד לפטמות. אם אצטרך להוסיף בעניין, אוסיף. תודה מראש. ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() יכול להיות אתה לא מוריד את המוט ישר , אלה עם תזוזות לכיוון הראש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() וואללה זה תופעה דווקא די נפוצה.
הכתף עובדת מאוד חזק בתרגילי הבנץ' למניהם, וזה ידוע שהמקום הראשון שבודיבילדרס נפצעים בו זה הכתפיים, כי זה מקום מאוד עדין שפועל כמעט בכל תרגיל. מה שאני יכול להציע לך זה לנסות אולי לשחק עם הזווית, או אולי לנסות להחזיק את המוט יותר רחב. תעשה לפני אימון חזה חימום טוב טוב בדגש על חימום לכתפיים. קח 2 משקולות קטנים של 2 קילו תעשה איתם הנפת ידיים לצדדים, לקדימה, תעשה איתם כל מיני תנועות שיפעילו את הכתף, זה עזר לי... בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא מרגיש ממש חזק את היד אחורית, אפילו אם אני אוחז רחב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחזיק רחב גם כן ואני מרגיש המון יד אחורית - זה אמור להיות ככה?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() היד אחורית גם עובדת מאוד מאוד חזק בבנץ' אין מה לעשות בעניין.
ככל שתחזיק יותר צר ככה הכתפיים והטרייספס יעבדו יותר. אי אפשר למנוע את העבודה של הכתפיים והטרייספס לגמרי. אפשר לצמצם אותם על ידי משחק בזוויות וברוחב האחיזה. במצב שהספסל לגמרי בלי שיפוע ואחיזה רחבה זה המצב שמצמצם הכי הרבה את העבודה שלהם. בעיקרון האחיזה בבנץ' אמורה להיות שמתי שאתה מוריד נוצר זווית בין האמה לבייספס של 90 מעלות |
![]() |
![]() |