|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו אני בן 15 אני מתעמן בערך מגיל 13 ואני רולה יחסית לגילי רוב האנשים חושבים בכלל שאני בצבא או משהו כזה ולא מבחינת גובה אלה מבחנת מבנה וגודל גוף אני ענק ויש לי שרירים גדולים אבל בזמן האחרון אני כל הזמן שומע דברים על זה שזה גורם להפסקת הגבוה ודברים דומים אני מפסיק קצת עם האימונים הכבדים ומתחיל לעבוד יותר על סיבולת לב ראיה אני לא רוצה לאבד ממהמסת שריר שיש לי עכשיו אבל אני גם לא רוצה להגזים כי אני לא רוצה להיות נמוך...
עם מישהו יודע איך אני יכול לישמור על המסת שריר שיש לי עכשיו בלי להתעמן ולדפוק לעצמי את הגדילה בבקשה תעזרו לי ... עם זה עוזר... : משקל : 80 קילו וזה לא משומן גובה: 1.70 תודה מראש לכל מי שעוזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() משקולות לא פוגעות בגדילה...גם אני חשבתי ככה בהתחלה!
אתה יכול להמשיך להתאמן משקולות בלי שום חשש |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה בעיה אף אחד לא יודע את האמת עם זה פוגע בגדילה או לא ולפי דעתי זה כן ... אני לא יכול להיות בתוח אבל נירא לי שכון בכל מיקרה כמו שאמרתי לא קשור לפגיעה בגדילה או לא אני אולך עכשיו יותר לקיון הסיבולת לב ריאה אבל אני רוצה לדעת מה אני יכו לעשות כדי לשמור על מסת השרירי שלי במצב שהיא עכשיו ולא לגרום לה לרדת תודה בכלל מיקרה
ותודה מראש לכל מי שעוזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואו כמה שגיאות כתיב
תיהיה במאזן קלורי נטרלי + אימון משקולות או שתיים בשבוע בעצימות נמוכה חוץ מזה שכן יודעים שמשקולות לא פוגעות בגדילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח תודה גבר ודרך הגב גם עם אומרים לך שזה לא פוגע אתה לא יודע את האמת עובדה שפעם היה אסור להתעמן עד גיל 18 ואני יכול להפתיח לך שזה עושה נזק לגדילה וגם עם זה קצת נזק זה עושה אבל רק שתדע שהיום עושים הכול בשביל כסף גם בחדרי כושר לצערי ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל לך תקרא או משו יש לך מלא שגיאות כתיב..
אתה יכול להסתכל בעיתון של שבוע שעבר תבדוק באינטרנט היה כתבה של איזה 2 דפים על אימוני משקולות לילדים ואמרו שלילדים בגיל ההתבגרות מומלץ להתאמן במשקולות וזה לא פוגע בגדילה שכבר זה בדוק והוכח שאין עם זה בעיה...אז תיהיה במאזן חיובי ותעשה 3 אימונים בשבוע בינתיים... ופעם הכניסו רק מגיל 18 כי עוד לא ידעו את זה בודאות כנראה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() בגיל שלך אתה יכול להתאמן חופשי... בתדירות הגיונית ובטכניקה טובה.. לא יקרה לך כלום
|
![]() |
![]() |