![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חבר שלי שבר את עצם הבריח (ליד כתף שמאל) לפני חצי שעה בערך והוא בדרך לבית חולים עכשיו אני יודע שהוא לא יוכל לבוא איתי לחדר כושר כמה זמן השאלה היא האם זה רציני או מסוכן? או לטווח ארוך? כמה זמן הוא יהיה עם גבס? אם בכלל אני ישמח אם מישהו יענה לי תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() העברתי חיפוש בשבילך וקלטתי הודעת פורום של רופא לאחד המשתמשים.
מאת: ד"ר יפתח בר</SPAN> נושא: שבר העצם הבריח רותם שלום רוב מקרי שבר של הקלויקולה מטופלים בצורה שמרנית ואין צורך לנתח למעט יוצאים מין הכלל ( לדוגמא שבר פתוח או בולט מתחת ל עור וגרם ללחץ על העור או חפיפה גדולה של חלקי השבר ) לרו נשארת בליטה לאח ר האיחוי אולם היא נעלמת עם הזמן 1. כמה זמן ייקח לשבר להתאחות? כ 6-8 שבועות . 2.האם יש סיכוי שהשבר יתאחה עקום או לא טוב? - יתכן, לכן אתה צריך להיות בקשר עם האורטופד המטפל , ולבצ ע צילומים עוקבים 3. מותר לי להזיז את היד או לא? כאשר אתה יכול להניע את היד ללא כאב - עשה זאת וחזק את שרירי הכתף בברכה ד"ר יפתח בר מנתח בכיר ומומחה לכירורגיה אורתופדית, פגיעות ספורט וארתרוסקופיה המרכז הרפואי אסף הרופא
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח כן אני מת על התמונה הזאת ואני אוהב את הספיידרמן הרע ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אבא שלי שבר אותה ליפני 20 שנה....היא עקומה עד היום..=/
|
![]() |
![]() |