|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כרגע אני בעלייה במסה (בן 13) והארוחת בוקר שלי זה:
יוגורט ביו/יופלה בערך 3/4 כוסות ברנפלקס ללא סוכר כף גדושה של זרעי פשתן טחונים כפית ריבה ללא סוכר פרי ואין פה מספיק פחמימות בגרוש (בקשר לחלבון אין לי בעיה לא לקבל בכלל כי במהלך היום אני מקבל הרבה חלבון) אז עפ"י מתכון שראיתי חשבתי לשנות את זה לארוחה הזאת: 80-100 גרם ש"ש לפני בישול חלב 1% קערה זה בערך 200-300 מ"ל כפית שוקולית כף גדושה של זרעי פשתן פרי רציתי להחליף לשיבולת שועל כי שמעתי עליה הרבה דברים טובים אז הלכתי לכלבו בדקתי את הערכים של הש"ש ואני רואה (אני אומר מה שאני זוכר אני כמעט בטוח שזה מדוייק) קלוריות - לא זוכר וגם לא ממש מעניין כרגע פחמימות - 67 (סבבה) חלבון - 13.2 (good) שומן - 7.8 (wtf???!!!) סיבים תזונתיים - 4.2 (מה לעזאזל זה כלום) בברנפלקס יש 20 ומשו גרם סיבים תזונתיים ופחות שומן אבל לצערי גם פחות פחמימות אז זה לא טוב. אבל למה כולם כל כך ממליצים על זה שיש ממש מעט סיבים וכמות כזאת של שומן ובכל זאת אתם ממליצים לי על זה? |
![]() |
![]() |