|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() תוכנית אימונים
AB זאת לא תוכנית למתחילים ! חזה : לחיצה חזה על ספסל מוט לחיצה חזה עליון מוט לחיצה חזה אם משקולות תוך כידי סיבוב מגבילים רגלים : סקוואת לחיצת רגלים פשיטת רגלים מכונה הרמת תאומים אם משקל ידיים : W אחיזת פטיש כפיפות אמות על ספסל שיפועי משקולות יד גב: מתח פולי משיכה לעורף חתירה אם מוט W באחיזה צרה ! חתירה אם משקוליות יד על ספסל כתפיים: לחיצת כתפיים מאחורי העורף גב נטוי לפנים הנפות לצדדים משקולות יד הנפת משקולות קדימה תלת ראשי מקבלים אחיזה צרה לחיצה חזה אחיזה צרה 40 ס"מ פשיטת מרפקים מאחורי הראש אם משקולת (אם אין משקולת מספיק גדולה יש לעסות את התרגיל יד יד) כל התרגילים נעשים בין 6-8 חזרות 4 סטים כל תרגיל אני ממליץ אל פירמידה הפוכה העבודה חייבת להיות בעצימות גבוהה ! למי שלא יודע מזה עצימות גבוהה יכול לשאול את amir harduf |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וייי ויי ויי 2 מאץ' סטים יש לך!
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חלוקה גרועה, נפח מוגזם, כרגיל הרגליים נשארות הרחק מאחור ובפשטות תוכנית גרועה!
קדימה חזרה לשולחן השרטוטים!
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() A=חזה כתפיים יד אחורית
B= רגליים גב בייספס --------------------- 8-9 סטים לשריר גדול בוולים גבוה בפירמידות שמתחילות מ12 עד ל6/8 חזרות. 3-6 סטים לשריר קטן בהתאם למצב שלך, פירמידות שמתחילות מ14 עד ל8 חזרות. תעבוד בסדר כזה Abxabx. אני אישית מגיע לכשל כי ככה אני מרגיש שהגעתי למיצוי, אבל ממליצים לעבוד עד חזרה אחת לפני כשל. ---------------------- תבחר לך 2-3 תרגילים שאתה אוהב לכל שריר ותפציץ.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני חושב שהוא המליץ על התוכנית אימונים הזאת לא ביקש ממכם לתקן אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
או שהוא רוצה שכולנו נקבל אימון יתר ניפצע ולא נתאמן או שהוא אידיוט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Amit מה לא ברור במשפט זאת לא תוכנית למתחילים
וזאת לא התוכנית שלי ! זאת המלצה ! Psychopath לך תעשה A=חזה כתפיים יד אחורית B= רגליים גב בייספס ותעמץ שריר שכבר אתה מאמץ !!! רגליים ????? רגלים : סקוואת לחיצת רגלים פשיטת רגלים מכונה הרמת תאומים אם משקל זה לא מספיק ???? אז האימון שלכם שווה לתחת !!!! |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער אבל התכנית לא טובה לדעתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל שריר נהרס באימון ונבנה במנוחה פה אתה פשוט תפריע לשריר לגדול ולא תראה תוצאות חוץ מפציעות\אימון יתר חוץ מזה אין קשר בין זה שזו תוכנית למתקדמים גם החברה באולימפיה שומרים על מנוחה כמו שצריך ומתקדמים לא בנויים ביומכנית אחרת ממתחילים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() אתה לא יכול להגיד שכולם מגיבים אותו דבר !!! שמע זאת דעתי ! אני ממליץ אל תוכנית רוצה כך לא רוצה אל תיקח !
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() זאת הייתה התוכנית שלי ! בעוצמה שאני עובד לא היה נשאר לי כוח להכול במיוחד לתלת אחרי חזה או ידיים אחרי גב !!! וזאת תוכנית עוד יותר קשה Legs/abs Squats 4 x 8 reps Leg press 4 x 8 reps Straight Legged Deadlift 4 x 6 reps Leg curl 3 x 8 reps Calve raises 4 x 8 reps Hanging leg raises Weighted crunches Chest/triceps Flat BB bench press 4 x 6 reps Dumbbell Fly 3 x 6 reps Incline DB flies 4 x 8 reps Leaning forward weighted dips 4 x 8 reps Close grip bench press 3 x 8 reps Skullcrushers 3 x 8 reps SUPER SET Cable pushdown 3 x 8 reps Inverse Cable pushdown 3 x 8 reps Kickback 3 x 8 reps Dips 3 x 8 reps Rest Back/ biceps Deadlifts 4 x 6 reps Close Grip pull down 3 x 8 reps Wide grip chins 3 x 8 reps Close grip chins 3 x 8 reps One arm DB rows 4 x 8 reps BB bicep curl 4 x 6 reps DB Hammer curl 4 x 8 reps Dumbbell concentration curl 3 x 8 reps Deltoids/traps/forearms DB press 4 x 6 reps Side laterals 3 x 8 reps Bent over raises 3 x 8 reps BB Shrugs 3x6 reps DB Shrugs 3x 15 reps Behind the back BB raises 3 x 15 reps |
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |