|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם קוראים לי יובל ואני בן 15 וחצי אני מעוניין לדעת כרגע איך אני יכול לעצב את הגוף לחטב אותו ולפתח אותו בזמן קצר בין חודש עד 3 חודשים ללא אבקות וללא שום חומר...
בנוסף לכך הייתי רוצה לדעת במידה ויציגו לי אימונים כלשהם האם חובה לבצע אותם בבית או שעדיף בחדר כושר? תודה רבה מחכה לתשובה דחוף! יובל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לעצב ולחטב = אני שמן ואני רוצה לרדת במשקל ?
אם כן אז פשוט לך לרוץ או לעשות כל פעילות אירובית אחרת ושמור על תפריט נכון עם מאזן קלורי שלילי. ומה הכוונה יציגו לי תרגילים ? אם יתנו לך לעשות שכיבות סמיכה אז זה לא משנה אם תעשה אותם בחדר כושר או בבית מן הסתם.. פשוט בחדר כושר יש לך מגוון רחב יותר של תרגילים ואמצעים למניהם + מדריכים מוסמכים וכו' שיכולים לעזור לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בעיקרון אני ירדתי 20 קילו... אני רוצה לעשות ירידה של עוד 5-10 קילו ומשם להתחיל לעבוד על שרירים... אז אני שואל במידה וירדתי כבר את מה שאני מציב לי איזה אימונים לעשות כדי להתחיל לבנות גוף שרירים לזה התכוונתי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תעשה פעילות אירובית ותשלב גם משקולות מסת שריר שורפת יותר קלוריות במנוחה לא צריך לחקות לזה שתרד במשקל תתחיל ביחד והכי חשוב זה התפריט
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ורציתי לדעת אפשר להחליף את האירובי בריצה? ובעיקרון בחדר כושר אני עובד גב ידיים רגליים חזה ובטן כאשר כולם על תרגיל אחד ורק הבטן שני תרגילים אז להוסיף משהו איזשהו תרגיל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שלום לך יובל המבולבל,
אני ממליץ לך בחום להיכנס לאתר הראשי ולקרוא מאמרים רלוונטיים לנושא: http://www.israelbody.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |