|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
מכון כושר ביתי
לאלו מביניכם שבנו "מכון ביתי" אני רוצה לעשות אחד כזה, אני צריך שני דברים:
1. אתר/ חנות שמוכרים ציוד במחיר זול מאוד (אבל ציוד איכותי) 2. כמה יצא לי בערך אם אני קונה ספסל, מוט, מוטות קטנים, ואיזה 4 פלטות של 10 ק"ג ומטה? 3. אך מסתדרים עם לחיצת חזה וסקוואט (אם אני נתקע באמצע לחיצ חזה איך אני יניח את זה על המתקן?) וגם לגבי סקוואט... |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ThaiB0X, מישהו?
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1. זה לא קשור לאתר אלא לחברה ולמוצר עצמו.
כדאי לך ללכת לחברות מוכרות וטובות יותר כמו Waimbly או York. ואל תלך על General Fitness למרות שהם זולים. ובקשר למחירים כדאי לך להיכנס ל-zap ולבדוק. 2. תלוי בעיקר בספה. בערך 800-1500. 3. לחיצת חזה או במוט במשקלים נמוכים יותר או במשקולות (כדאי לך במשקולות). סקוואט אין ברירה צריך להתקדם יותר לאט. בבית בדרך כלל עושים FBW בגלל שאין לך גיוון כל כך גדול אז גם אתה לא צריך להגיע לכשל ואז הסקוואט זה לא ממש בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר ל 1&2 אני לא אענה, כי אני פשוט לא זוכר.
בקשר ל3, אני מציע לך לעשות כמוני ולקנות ספה עם מחזיקים למוט, שניתן להגביה ולהנמיך אותם, ולא סתם ספה פשוטה. הסקוואט מעט בעייתי (כי זה בכ"ז לא מגיע לגובה של כלוב), אבל מתרגלים.
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני מציע לך לקנות ספה איכותית ויקרה ולא לחסוך בזה
וגם את כל המוטות תקנה ככה שהפלטות יתאימו לכולם כי אם תקנה מוט אולימפי ודאמבלים מתברגים אז הפלטות לא יתיאו לשניים וסתם תבזבז כסף על פלטות וגם תנסה לקנות מיד שנייה או מחנות וככה אם תקנה מיד שנייה זה יצא יותר זול ומחנות אם תקנה הרבה דברים (את כל הציוד) אז תוכל לקבל הנחה גדולה שתחסוך לך כסף
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדוגמא.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() בדקתי אופציות ומצאתי כמה דברים:
1. ספת משקולות ספת כושר מקצועית מתקפלת של WAIMBLY- ₪590 (כולל משלוח) ![]() יותר נוח לי מתקפלת כי אין לי הרבה מקום בבית! מישהו יודע אם הספה טובה? ואם באמת קל לקפל אותה או שזה סתם שטויות? 2. חישבתי באיזה אתר שמצאתי כמה יעלה לי המשקלים+ המוטות ויצא לי: 2 צלחות של 10 קילו- 120₪ 2 צלחות של 7.5 קילו 90₪ 4 צלחות של 5 קילו 120₪ 4 צלחות של 2.5 קילו 60₪ 4 צלחות של 1.25 32₪ מוט ארוך ₪120 מוט דבאל-יו ₪120 2 מוטות קטנים 100₪ מתקן לפלטות- 200₪ אולי אני יצטרך להוסיף עוד, כי ללחיצת חזה וסקוואט זה לא יספיק לי (תלוי איזה מוט אני יקנה). זה יוצא בסביבות 1500 ש"ח אתם אומרים ששווה לי? |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה צריך מתח חזק וגם חגורה שתוכל לקשור עלייה פלטות וככה תוכל לעשות כמו פולי עליון ובקשר לפלטות תקנה לך פלטות שאתה צריך ולא סתם מלא פלטות שלא תשתמש בהן תחשוב בידיוק איזה פלטות אתה צריך כי חבל לקנות סתם
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מאוד הייתי רוצה מכון כושר ביתי
חבל שאין לי מקום איפה לשים את כל הציוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() בדקתי באתרים מחירים של ספות כושר, הכל יקר...איך מצאת ב590?
באלוף הספורט\מגה ספורט...בחנויות כאלה, ספת משקולות אפשר למצוא במחיר כזה פחות או יותר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שבאים עם המוט אחורה זה יתנגש בעמודים האלה...לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תשכב הפוך..
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תעשה את הטעות שלי ותקנה פלטות שכל אחת עולה 50 ש"ח, יש באינטרנט ב-30 ש"ח כל אחת. כבר חסכת 40 ש"ח. 6 ש"ח לקילו זה הרבה. נדמה לי שראיתי ב5 ש"ח לקילו, או במקרה הכי גרוע 5.5 ש"ח. אולי זה נשמע לך קצת חצי ש"ח לקילו, אבל אם אתה קונה 70 קילו, זה כבר 35 ש"ח. למה אתה צריך מתקן לפלטות? תקנה במקום זה מתח+ חגורה. דרך אגב, ראיתי מוט ארוך ב90 ש"ח אם אני לא טועה, אז גם כאן זה יוצא עוד 30 ש"ח שבזבזת. אם אתה מחשב הכל אז זה כבר יוצא 105 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() והנה מה שראיתי, מוט משקולות 120 ס"מ, ב95 ש"ח:
http://www.sport24.co.il/product.asp...306&CatCode=57 מוט W גם ב95 ש"ח: http://www.sport24.co.il/product.asp...289&CatCode=57 עריכה, הנה המוט הקצר: http://www.nanashops.co.il/sale.php?...048435&refid=6 אני יודע שכל המחירים הללו ללא משלוח, אבל אתה יכול להגיע ולקחת אותם לפי מה שאני יודע, וגם אם לא, לדעתי אתה יכול למצוא חנות שמוכרת אותם במחירים הללו. דרך אגב, אם אתה מוצא חנות זולה תרשום כאן. אחי, זה כסף שחסכת? כי אני מנסה לשכנע את ההורים שלי לקנות לי גם ציוד בכמה מאות שקלים (יש לי כבר את רוב הדברים שרשמת כאן), והם לא מוכנים ): |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בזבוז כסף לדעתי לעשות חדר כושר בייתי אתה עוד תראה שתצטער על זה מכיוון שאין לך בכלל מגוון
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים על הספה הזאת?
http://www.getit.co.il/Direct/31735/#description |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Guest
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ועוד פעם לגבי הלחיצת חזה: לא יהיה לי אופצייה לעשות חזרות עד כשל אם אין אף אחד איתי? אם כך אולי עדיף למצוא Smith Mechine |
||||
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז מה אם אפשר לעשות לכל קבוצת שריר בהתחלה אתה תתלהב ויהיה כיף אבל אחרי זה נהיה משעמם בגלל שכל פעם תעשה את אותם תרגילים מחדש אין גיוון בכלל