|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הרכבתי לי תפריט, מה דעתכם עליו? מבחינת ערכים בדקתי בערך מדובר על 1600 קלוריות. אני שוקל 92 ק"ג, 14% שומן.
בוקר 2 לחם קל סקופ חלבון על בסיס מים 3-4 זיתים ביניים 2 לחם קל 3 לבני ביצה חצי קופסאת סקי 0.5% אחרי אימון סקופ חלבון על בסיס מים סוכר ענבים צהריים חזה הודו \ עוף כף שמן זית 2 לחם קל ביניים טונה במים 2 עגבניות ערב קופסאת סקי 0.5% 2 מלפפון + גמבה 1 לחם קל 3 קפסולות שמן דגים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() נראה טוב, כמה גרם חזה עוף / הודו ?
הייתי מוסיף בערב איזה חופן אגוזי מלך
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לקפסולות שמן דגים הייתי מחלק אותם ביומי במקום לדפוק את כולם בלילה לדוגמה אחד בביניים בבוקר ואחד בביניים בצהריים ואחד בערב. הייתי מוסיף עוד ירקות/מתווסף במולטיויטמין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אוקי אני אתקן את עצמי, תוסיף חופן אגוזי מלך,
ועוד 2-3 קפסולות במשך היום, בבוקר 1 ובצהריים 2
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להוסיף אגוזי מלך? באיזה ארוחה? וכמה קפסולות של שמן דגים לקחת ביום? אני לא לוקח 6 ביום, אני עם משכורת חייל עם כל הכבוד ואני רוצה שה-3 קופסאות יספיקו לי לחודשיים - שלוש חודשים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() וירקות זה לא בעיה אני אוסיף ירקות בכל ארוחה אפילו מלבד אחרי האימון.
|
![]() |
![]() |