|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אז ככה אחרי התייעצויות רבות החלטתי לקנות את רמקולים של לוג'יטק דגם X 540.
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרמקולים האלה למי שמבין, ולשמוע הצעות חדשות. תמונה שלהם: http://media.shopy.co.il/shops/1270/...ts/p80705b.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה קונה את הרמקולים למחשב או בשביל קולנוע ביתי?
מה המחיר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מחשב, 460
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אחלה רמקולים בשביל מחשב ואפילו יותר מזה,אבל אם זה היה קולנוע ביתי כמובן שצריך משהו יותר רציני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה כאלו רמקולים? אתה גיימר חזק או משהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() בעיקר למוזיקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תביא לי מפרט מלא של הרמקולים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא תשמע בהם מוזיקה באיכות מי יודע מה,תקנה רמקולים קדמיים יד שנייה ב-2.5-3 אלף שקל ותשקיע ברסיבר טוב אם אתה רוצה להינות ממוזיקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() עוצמת RMS כוללת: 70W RMS
רמקולי לווין: 2x7.4W RMS סנטר: 15.4W RMS סאבוופר: 25W RMS עוצמה מירבית: 140W RMS תחום תדרים: 40Hz-20kHz יחס אות-רעש: >96dB ואורי איזה 2.5 אלף שקל מה אתה נורמלי חחח? אני לא עובר את ה-600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() למוזיקה עדיף 2.1 או בכלל סטיראו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אורי עזוב אותך שטויות לא צריך להיסחף עם זה.. לחבר שלי יש מערכת למחשב עלתה לו 1500 אחת החזקותתת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=152064
אלו יהיה הרבה יותר טובים ועדיפים למוזיקה רמקולים מעולים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה שנתת אחי (פותח האשכול) זה מוגזם מידי במיילא תשמש בכל העוצמה נכון? זה סתם יקר ובזבוז כסף.
אינ תמיד הולך על הזול ועל האיכותי!!! נתחיל: עצה שלי קנה רמקולים רק מחברת Creative!! החברה הכי איכותית יש לי רמקולים ב160 שקל.. רמקולים ממש עצבניים עם סאב וופר עצבני רמקולים עם איכות מעולה אתה שומע שירים ברמה מעולם אחר. אתה שומע באס בשירים שבכלל לא האמנת שזה שם!! שנייה אני יתן לך לינק. ועצה אם אתה רוצה אתרים טובים לבירור תמיד תלך על www.zap.co.il זה אתר של השוואת מחירים. אני ישלח לך לינק שנייה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 יש לי כאלה בצבע שחור מעיף לי תחדר רמקולים שחבל לך על הזמן חברה נורא אמינה ואיכותית ומוכרת שחבל על הזמן!! אני כל יום שמח שיש לי תרמקולים האלה אחרי חצי שנה בלי קול ותאמיןלי אפילואחרי חצי שנה בלי סאונד במחשב לא הייתי לוקח ערימה של זבל כל יום אני מודה לאלוהים שיצר תרמקולים האלה. תמיד אתה יכול להוסיף עוד רמקולים כדי להרים את הוואט אבל כשמדובר ברמקולים רק קרייאטיב. זה כדאי! מקווה שתקשיב להצעה שלי!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה איכות טובה לך על מה שאני הצעתי לך אין לי כוח להתחיל דיוניים של ע"מ למה זה יותר מיזה
תאמין לי אני מבין בתחום |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() דבר ראשון תודה על ההיענות.
אייל כמו שאמרתי אני הגעתי להחלטה אחרי שראיתי ושמעתי חלק מהרמקולים בשוק. הרמקולים שהמלצת עליהם , הבנתי שהוא מופחת בביצועיו מה-x 540. אז אם תוכל להשוות בינהם אני אשמח. ובזוקה, קריאטיב ידועה מאוד בתחום הזה אבל הרמקולים שהבאת שמעתי אותם ולא כל כך התרשמתי כמו מהx 540. חוץ מזה למי ששאל כן אני הולך להשתמש במלוא העוצמה, ולדעתי המחיר הוא לא בשמים. 460 שקל למערכת כזאת זה מחיר סביר ואפילו נמוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תיראה זה ידוע שלמוזיקה עדיף 2.1 וכיום בטווח מחירים הזה אין רמקולים טובים יותר מjbl האלו....
אתה רוצה לך לחנות תישמע ותחליט מה אתה רוצה סה"כ סאונד זה עניין של טעם אישי... אתה יכול ליראות חוות דעת עליהם חפש בגוגל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הוא צודק, למוזיקה עדיף 2.1. 5.1 יותר תתאים לסרטים ומשחקים שאשכרה צריכים את התדרים האלה...
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() איך לעזאזל אפשר להנות ממוזיקה ששומעים ברמקולים כאלה?כבר בחצי מהווליום אתה שומע עיוותים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() פרט נוסף ששכחתי לציין הוא שבלחיצת כפתור פשוטה על השלט הרמקולים הופכים למצב סטריאו כששני הרמקולים הקדמיים פועלים בלבד.
ואורי אתה כנראה לא שמעת אותם ככה שהתגובה שלך לא באה מנסיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() איפה אתה קונה x-540 ב-460 שקל?
|
![]() |
![]() |