|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אנשים אני צריך שתבנו לי תוכנית אימונים ABC אני יחסית מתחיל אני מתאמן חודשיים חופשי סתם ככה כדי לחזק [ככה אמרו לי במכון] ועכשיו אני רוצה להתחיל לעבוד לפי תוכנית מסודרת ואני מעדיף שאתם תבנו לי אותה כי המדריך במכון דיי מעפן... =\
טוב אז ככה אני מבקש שתבנו לי תוכנית ABC המטרה היא לגדול במסה בינתיים... אם אתם צריכים נתונים של הגוף אז: משקל: 60 ק"ג גובה: 1.74 גיל: 15 תודה מראש!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן המפקד! אנחנו כבר מתחילים לשבת על התכנית שלך.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מה יש לכם??
אתם לא רוצים אל תעזרו ביקשתי יפה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, תקרא קצת מאמרים באתר http://www.israelbody.org/ תחזור עם מושג כלשהו, עם מטרות ותוכנית כלשהו שנוכל לשפר אותה ואנני יהיה הראשון שיעזור לך איך אני ?
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כפי שידידי Psycho אמר, אף אחד לא ישב לבנות לך תוכנית אימונים, ויש גם כמה סיבות פשוטות,
1. אף אחד לא ניכנס לפורום אימונים ואומר: "אני צריך שתבנו לי תכנית אימונים" גם עם בסוף אתה אומר 100 פעם בבקשה ותודה, זה פשוט לא לעיניין לא מבקשים דברים כאלה אף אחד לא עובד אצלך פה, את הבסיס אתה צריך לשבת על התוסיק וללמוד לבד ולהכין לך תכנית אימונים ואנחנו נשמח להביעה עליה חוות דעת ולתקן מה שצריך. 2. אין לנו מספיק נתונים עליך בשביל סתם להפליץ לך תוכנית אימונים, אנחנו לא מכירים אותך ומין הסתם שנרשום לך את שמות התרגילים שעליך לעשות אתה תחזור ותשאל מזה כל תרגיל לא הבנתי כלום. בשביל זה יש לך מדריך במכון כושר גם עם הוא מעפן אתה בנתיים די חדש והוא צריך לדעת להסביר לך את שמות המכשירים התרגילים ואת הטכניקות הנכונות לבצע אותן עד שתלמד טוב. 3. אחד שלא למד בחיים חשבון לא יכול ישר לקפוץ וללמוד 5 יחידות מתמטיקה הוא ישר יפול, צריך להתחיל וללמוד מהבסיס ולשם כך מגיע סעיף 4. 4.כנס לאתר הראשי של ישראלבודי ותמצא שם ים מאמרים והסברים על תוכנויות אימונים למתחילים מתקדמים וכו', תשב כך ת'זמן ותנסה להבין לאט לאט מה רוצים ממך שם, ולכל דבר שלא הבנת אתה יכול לחזור לפה ולשאול ונשמח לענות, אני מבטיח שאחר כך תבין בעצמך את הבסיס לבניית תכנית אימונים. 5. בהצלחה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() שלח כסף לכתובת שאני יגיד לך ואני יכתוב לך בכיף אני אפילו יצרף לך תמונות :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Gamer High Results Exersice Programs
תוכניות אימונים לכל מתחיל במחירים מצחיקים!
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב הבנתי אותכם...
חשבתי שאפשר לבנות אבל אם אי אפשר אז לא משנה... תודה בכל מקרה!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אם אתה תסתפק בכל תוכנית באתר יש כמה תוכניות ABC מוכנות תבחר אחת משם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
תבחר לך! ------------------------------------------------------------- איך לעשות http://:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/exercises.htm -------------------------------------------------------------------
![]() |