|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אני עובד בתכנית Hst הולך לי מצויין...קיצור אני סיימתי עוד סייקל ואני מעוניין להחליף חלק מהתרגילים בשביל לגוון לעצמי שלא יהיה משעמם...מה שרציתי להחליף זה:
חזה:במקום לחיצה עם דאמבלים אני רוצה להחליף לפרפר בשכיבה...אני בדרך כלל מרגיש בו את העבודה רצינית יותר... כתפיים:במקום לחיצה אני רוצה להחליף להרחקת משקולות לצדדים...רוצה להחליף מטעמי נוחות...כדאי?? יהיה הבדל בתוצאות?? יד קדמית:חשבתי להחליף את הכפיפות מרפקים בישיבה בשיפוע (כמו חזה עליון) לכפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט- פה מתעוררת בעיה...פעם כשעוד הייתי במכון עבדתי עם מוט W אבל הוא עשה לי דלקת בשורש כף היד (עד שעליתי על זה...סיוט...) אז עבדתי רק עם דאמבלים...אבל מאז האמות שלי גדלו והתחזקו המון ואני רוצה לעבוד עם מוט ישר אז אני לא יודע אם זה מהווה סיכון ואני אשמח אם תעזרו לי במיוחד בקטע הזה... בקיצור...כדאי להחליף את התרגילים האלה?? יש רעיונות לתרגילים אחרים? אשמח לכל תגובה אפשרית...תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אפ! אני רוצה תגובות לפחות על השאלה על הידיים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מבחינת הכאב והסכנה - תרוץ עם זה כמה אימונים תראה איך ההרגשה הכללית ופשוט תקשיב לגוף שלך.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה תודה מצטער שלא הגבתי מזמן פשוט היו לי בעיות עם האינטרנט...בכל אופן, מה דעתכם על התרגילים האחרים פשוט אני לא כל כך מבין בזה ולכן אני לא יודע איזה תרגיל יותר טוב ואם כדאי להחליף...תודה בכל אופן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך אתה רוצה לשנות תרגיל? בדקת את ה15,10,5 Rm שלך רק על תרגיל מסויים שאותו את מבצע, לא?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אני עדיין יכול לנסות ולעבוד עפ"י משקלי הבערך שלי זו לא בעיה גדולה כל כך...
|
![]() |
![]() |