|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בן 15 וחצי
שוקל 65-66 1.74 12.7% אחוז שומן מינימום 150 חלבון ! בכללי גם אוכל איזה 6 פירות ביום חח.. חולה על זה ( חוץ מהתמרים והבננות 6..) בוקר: (12 חלבון) פרוסה אחת לחם מחיטה מלאה עם גבינה 100 גרם כפית שמן זית בבצפר: (12 חלבון גם בערך.. ) 4 פרוסות לחם עם ריבה או דבש או חמאת בוטנים. לפני אימון : בננה אחרי אימון : (40-42 חלבון.. ) 3 תמרים קופסאת טונה בשמן אחרי שסחטתי לה תנשמה צהרים : (30-35 חלבון) 200 גרם תוספת ( אורז רוב הזמן .. ותפוחי אדמה או פתיתים לפעמים רב הזמן אורז) מנה בשרית שזה קציצות או חזה עוף =) אמא שלי מכינה כל יום חח ארוחת 4וחצי - 5 ככה : (18 -16 חלבון) פרוסה אחת עם גבינה 100 גרם פרוסה אחת עם ריבה ארוחת ערב : ( 26 חלבון בערך) 2 פרוסות לחם עם גבינה 100 גרם ( 100 גרם לכל פרוסה אז זה 200 גרם גבינה ביחד) ביצת עין מ2 ביצים ( טיגון בשמן זית) ארוחת לילה : (25 חלבון בערך) ברנפלקס ושיבולת שועל ביחד מעורבבים עם חלב ( בצלחת גדולה כבר הצלוחיות הרגילות לא מספיקות לי חח) 2 יוגורטים Bio של 3 אחוזשומן ואחרי זה 2 קפסולות אומגה 3, ו2 של ויטמין B. איך התפריט הזה בכללי לעליה במסה? אפשר לעלות איתו נקי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה קלוריות יוצא הכול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קלוריות לא יודע אחי לא חישבתי... להסתכל על הכמויות ל100גרם ולחשב ? ( לפי התכולה יעני)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה יוצא הרבה מאוד קלוריות אתה תעלה מסה וגם הרבה מיזה שומן לדעתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בבוקר אתה בקושי אוכל משהו. הייתי ממליץ בארוחת בוקר את הברנפלקס, שיבולת שועל, חלב ויוגורט אחד ובערב פרוסת לחם עם גבינה+יוגורט+שומן.
בנוסף, אחרי האימון אתה אוכל בסה"כ טונה בשמן, איך הגעת ל-40-42 גרם חלבון??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי רעיון טוב לאכול יותר בבוקר, קראתי שמישהו אומר שהכל בארוחת הבוקר הופכת לאנרגיה ולא לשומן בגלל שרמת הגליקון גבוהה (משהו כזה) .. אז אני יעשה את זה תודה אחי..
אבל מזה גם בערב לחם עם גבינה+ יוגורט + שומן? מזה שומן גבר? בקופסאת טונה סטארקידז הירוקה הזאת רשום 26 גרם חלבון ל100 גרם בתכולה רשום שיש בקופסא 160 גרם עושים 26 חלבון חלקי 2 וזה יוצא 13 נכון? אז 26+13 שזה 39 חלבון זה 150 גרם.. 160 גרם זה ככה 40 חלבון... תודה על העזרה אחיםשלי אני עולה במשקל יפה מאוד ( היום מדדתי 66 ) ואני רוצה לדעת שאני עולה סבבה .. זה תפריט שאפשר לעלות איתו נקי אם אני עושה בלי צ'יטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בטונה של סטארקיז יש 116 בדוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() זה 140 גרם לפני סינון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אה... אז קיצור כמה חלבון זה יוצא ? 32 ככה? טוב נו פחות 10 חלבון...
חח ורגע אם אני שוקל 66 אני אמור לאכול 132 חלבון כאלו לא? אז אני אוכל 152.. |
![]() |
![]() |