![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישו חייב לעזור לי..כבר 5 חודשים יש לי כאבים בעצם החזה ממקבילים תחילה ואז מן גלגל עם ידיות כאלו שזה מותח את כל הגוף ועובד על הבטן..אחרי המתיחה הזו הרגשתי כאב עז בעצם החזה ..קיצר עשיתי את כל הבדיקות דם צילום מיפוי ואין דלקת..וכל תנועה יש כאבים כל התעטשות יש כאבים ובנשימות ארוכות..חבר דחף אותי חלש בעצם החזה והרגשתי שם כאב עז...זה משבית אותי מאימונים כבר 4 חודשים מישו יודע מה יכול לעזור?? כי זה 4 חודש ואותו רמת כאב ..וממש אי אפשר להתאמןןןן זה רק יחמיר..תודה לעונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מצטרף, גם לי יש את הכאב הזה..
הכאב הזה מאוד מוזר.. תחושה של עצם סדוקה.. לא נראה סביר שהאזור דלקתי כי בעצם אין בו תנועה ככה שאתה לא אמור להרגיש כאב גם אם הוא כן היה דלקתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לך איסיקיו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() במוניטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה בעמצע החזה אני בפציעה הזאת עכשיו היא כבר קרתה לי בעבר זה מתיחה ברצועה כנראה עשית תרגיל כמו פלייס עם הרבה מישקל או שבמקבלים יירדת יותר מידי הפציעה הזאת עוברת תוך שבוע ומשהו תחזור להיתאמן עם משקלים נמוכים זה יכאב אבל אתה תחזיר תזיכרון לשריר אני הייתי גם בבית חולים הייתה לי התקפה של כאבים וחשבתי זה מהלב הכאבים שלי באמצע החזה וקצת יותר נוטיםמ לשמאל תחזור להיתאמן עם חימום טוב ליפני ומשקלים נמוכים תחזור בהדרגה
|
![]() |
![]() |