|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו כבר כמה ימים שאני לא מרגיש הכי טוב כזה כמו שמקוררים קר תמיד ויש קצת צמרמורות
לא יחסתי לזה חשיבות בגלל הבגרות יומיים לא הייתי במכון אז אמרתי יום רביעי אני הולך ומפציץ אימון רגליים כתפיים קיצר עשיתי סקוואטים לאנצים תוכנית קריעה סופר סטים מה לא סט אחרון אני עושה 110 קילו סקוואט חופשי(8 חזרות) וביכלל האימון כתפיים כול הלחיצות החופשיות שמפעילות לחץ על הגב תחתון קיצר אחרי האימון לקראת הערבה הרגשתי רעעעעעעעעע בלי כוחח עייף חלש כול הגוף כאב לי לקראת הלילה זה החמיר כאבי ראש בטן גרון סחרחורות מה לא הלכתי לישון עם טרניג ופוח מרוב שהיה לי קר הלכתי לישון ב11 וקמתי היום ב2 בצוהוריםם (15 שעות שינה) כמובן שבשעות האלו קמתי לשרותים לקחת תרופות לשתות לאכול להחליף בגדים אבל תמיד חזרתי לישון ועכשיו יש לי כאבים מטורפיםם בברכים ובגב תחתון בעיקרון בכול הגוף אבל בכב תחתון במיוחד אני לא יכול להתקופף אפילו נראה לי עשיתי לאצמי נזק רציני אפילו שאני מיישר תגב לשבת "זקוף" כואב לי מה אתם חושבים? יש לי בן גאי וולטרן בבית משהו יעזור ? תודה מראש :cry_1:
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() נשמע כאילו הצטננת ואז ישנת יותר מדי.....קורה לי לא פעם שיש לי כאבים ברגליים ובגב כשאני מגזים עם השינה
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שתבין אני הולך מהחדש למטבח עם יד על הגב כואב לי רצח
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אימון יתר של החיים שלך... תנוח תנוח... אל תתאמן שבוע...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אחי אני ממש מקווה שלא עשית נזק לגב..
דבר ראשון,אל תכנס לסרטים,אל תהיה היסטרי,תנוח יום יומים פשוט תשכב או תשב.. דבר שני,קבע תור לרופא,אם באמת יש בעיה כלשהי בגב הוא ישלח אותך לאורטופד דבר שלישי,רפואה שלמה גבר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תנוח כמה ימים, שים וולטרן. אם זה לא עובר תיגש לרופא.
אה ותשאיר אייסיקיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותודה לכולם אני שם וולטרן כול כמה שעות עכשיו באזור של הגב תחתון הייתי אצל הרופאה יש לנו בעיה במשפחה של שקדים מוגדלים השנה היה לי כבר 3-4 דלקות שנטפסו בשקדים וכול פעם זה שבוע וחצי עם אנטיביוטקה ולהיות מושבט קיצר רוב הסיכויים שאני הולך לניתוח להעיף אותם קיבינימט (אבא שלי עוד כמה שבועות נכנס לניתוח הזה) נקווה לטוב תודה לכולם.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תנוח הרבה אחי
תבקר אצל רופא או משהו תהיה בריא |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תנוח כמה ימים מאימונים,אם לא עובר לך לרופא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה קרה השבוע..אני עכשיו בברייק מהמכון למשך שבוע וחצי(גם בגלל שיש לי טיול שנתי) וזה היה כאבי תופת אבל קצת עבר ועכשיו אם כואב זה בקטנות פה ושם(זה התחיל לי באימון A השבוע ז"א יום ראשון ומאז לא התאמנתי ואני כנראה לא אתאמן עד יום ראשון לא הקרוב אלא אחריו...=[)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() עושה רושם שהתחלת לפתח שפעת ובכל זאת הלכת להתאמן, אז זה דיי מסביר את העניין. הגוף שלך כבר היה חלש בזמן האימון, ועוד הבאת לו את המכה הזאת, אז הכאבי שפעת שבדרך כלל מרגישים, כרגע מוקצנים באזורים שעבדו הכי חזק באימון.
הכי טוב שתנוח במיטה, אל תשכח לשתות כמו גמל טיבטי, ואם השפעת לא עוברת והכאבים בגב לא עוברים או לפחות לא פוחתים, אז תפנה לרופא לדעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שעבר המון כאבים בגב אני יכול להגיד לך שלרופא בדרך כלל אין ממש מה לעשות. ב80% מהמקרים הוא יתן לך כדורים נגד דלקות בשריר ויגיד לך לנוח.
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
תתחיל לעשות דדליפט כמו בנאדם ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כנסו לפיתוח גוףהודעה ראשונה ותגיבו
"לכל מפתחי הגוף ןהמנהל"
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
כנס לחדר,כבה את האור ותגיב לפינה
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() דימי לוקח מכל אחד איסיי זה משהו מוזר מה אתה עושה איתם!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בדיוק קרה לי גם עשיתי אימון רגליים בקושי הצלחתי לזחול הבייתה אחרי זה, ועכשיו יומיים אחרי אני חולה אחושרמוטה וכואבות לי הרגליים והגב תחתון =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי את זהההה
אבל אחרי אימון חזה אחורית וכתפיםם עשיתי את האימון ממש בהתחלה של החום כי לא ידעתי שהיה לי יום אחרי חשבתי שהשתילו לי ברזל בגב התחתון לא כולתי להתכופף כדי להרים את האסלה בישביל להשתין היתכופפתי כול היום מהרגליים בתנועה של סקווט ולא מהגב גם כאבו לי שרירים אחרים שעבדי עלהם והרגשתי חולשה כללית בגוף במיוחד בגב התחתון אבל אחרי 5 יום עבר לי והורדתי 2 קילו כי אכלתי איזה 150 קלוריות ליום
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לך לרופא תברר