|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() abxabxx
אימון A- חזה, כתפיים, יד אחורית, בטן אימון B- גב, תרגיל אחד לכתף אחורית, יד קדמית, תרגיל אחד לטרפזים, אימון אירובי 35 דק' בהליכון ריצה קלה איך זה מבחינת חלוקה? מטרה: מאסה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איפה רגליים?!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי פלטפוס קל ברגליים ואיןן לי מדרסים אז יש לי כאבי ברכיים
אז אני מעדיף לא לעשות רגליים זה יכול איכשהו להשפיע על פיתוח שאר הגוף שלי? מאמן בחדר כושר אמר לי פעם שיש איזה חוק כזה אפילו שבשביל שחלק מסויים בגוף גודל גם שאר הגוף צריך לגדול.. אז איך החלוקה? אין התנגשויות או אי יעילויות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חסר לך רגליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שהבנתי אם לא עובדים על הרגליים אז הגוף מפריש פחות טסטוסטרון וככה מתפתחים פחות בשאר הגוף
תקנו אותי אם אני טועה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם הכאבי ברכיים שלי אין מצב אני עושה סקוואטים או כל תרגיל מורכב כזה אחר.. המקסימום שאני יכול זה אימון אירובי פעמיים בשבוע על הליכון ריצה קלה 20 דק'.. זה יעזור להפרשת הטסטוסטרון? או דחיקת רגליים במכונה.. נגיד אני יכול 50 קילו אני אעשה חצי מזה בשביל לא לגרום נזק לרגליים.. 4 סטים נגיד פעמיים בשבוע.. מספיק טוב? (לגבי הטסט') |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המקסימום שאני יכול זה אימון אירובי פעמיים בשבוע על הליכון ריצה קלה 20 דק'.. זה יעזור להפרשת הטסטוסטרון? או דחיקת רגליים במכונה.. נגיד אני יכול 50 קילו אני אעשה חצי מזה בשביל לא לגרום נזק לרגליים.. 4 סטים נגיד פעמיים בשבוע.. מספיק טוב? (לגבי הטסט') או שיטות אחרות להפרשת טסט' בדם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אם אתה לא יכול לאמן רגליים מסיבות רפואיות אל תאמן, אל תדאג מהטסטוסטרון, תוכל לפתח חלק עליון יפה מאד גם בלי רגליים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אם יש לך סיבה רפואית עזוב רגליים ...
אה, ויש דרך מצוינת להכניס עוד טסטסטורון לדם...סטרואידים.. P: |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני יכול על משקל נמוך למשל 25 קילו שזה החצי ממה שאני יכול נגיד.. אני רוצה סיכויים טובים יותר לפיתוח ![]() ואם ארגיש כאב כמובן שאפסיק מה דעתכם? |
|
![]() |
![]() |