ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-01-07, 00:22   #161
yehudi
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
תקשיב זה גם לא הגיוני ש100% מכל עדה אוו עם לא משנה איזה יהיו אותו מחשבות !
נגיד אני שומע מהרבה יהודים ..יענו מלא שהם שונאים את הדרוזים והיה לי הרבה מכות בחיפה על זה כי הרבה תחילו איתנו ..והיה גם עם ערבים והיה עם הכל
זה אומר שזה אף פעם לא יכול להיות מושלם
תשמע מה אני יגיד לך...
מעציב אותי מאוד לשמוע שיש יהודים ששונאים אתכם ועוד רבים מכות פשוט בושה לדעתי, אני אישית חושב שלאנשים כאלה אין את הזכות להיות אזרחים במדינה הזאת
yehudi מנותק  
ישן 20-01-07, 00:36   #162
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yehudi
תשמע מה אני יגיד לך...
מעציב אותי מאוד לשמוע שיש יהודים ששונאים אתכם ועוד רבים מכות פשוט בושה לדעתי, אני אישית חושב שלאנשים כאלה אין את הזכות להיות אזרחים במדינה הזאת
זוו שכך אפשר להבין שזה המדינה שלנו ..כולם שונאים אחד את השני ולא סובלים להיות אחד ליד השני ! לזה אני מאשים אחד ורק אחד שעשה את הטעות ! כי אני יודע שיש אנשים יותר טובים בהרבה מהם ולא מגיע להם שנאה ולא לעם שלהם בגלל בן אדם אחד אוו 10 או 100 שפגע בי כי הרי אני ידוע שיש אנשים שמגיע בשביליהם את הכבוד הכי אפשרי אפילו שיגיע לשמיים ואלה אנשים שאני מכבד אותם מכל הלב ויש הרבה כאלה
לזה אני אומר שבגלל כמה אתה לא צריך לשנוא את כל מי שנמצא במדינה! דוגמה : האנשים שהלכתי איתם מכות אני ישנא רק אותם ולא את כל היהודים ( אגב הרבה חברים יהודים עזרו לי במכות ולהם מגיע הכבוד )..ורבתי עם רוסים שבאו לביצפר שלי ללכת מכות אז בגללם לא ישנא את כל הרוסים ואותו דבר עם הערבים במדינה...

אגב : אתה אחד האנשים שמגיע להם את הכבוד
סוליקו מנותק  
ישן 20-01-07, 00:42   #163
yehudi
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
זוו שכך אפשר להבין שזה המדינה שלנו ..כולם שונאים אחד את השני ולא סובלים להיות אחד ליד השני ! לזה אני מאשים אחד ורק אחד שעשה את הטעות ! כי אני יודע שיש אנשים יותר טובים בהרבה מהם ולא מגיע להם שנאה ולא לעם שלהם בגלל בן אדם אחד אוו 10 או 100 שפגע בי כי הרי אני ידוע שיש אנשים שמגיע בשביליהם את הכבוד הכי אפשרי אפילו שיגיע לשמיים ואלה אנשים שאני מכבד אותם מכל הלב ויש הרבה כאלה
לזה אני אומר שבגלל כמה אתה לא צריך לשנוא את כל מי שנמצא במדינה! דוגמה : האנשים שהלכתי איתם מכות אני ישנא רק אותם ולא את כל היהודים ( אגב הרבה חברים יהודים עזרו לי במכות ולהם מגיע הכבוד )..ורבתי עם רוסים שבאו לביצפר שלי ללכת מכות אז בגללם לא ישנא את כל הרוסים ואותו דבר עם הערבים במדינה...

אגב : אתה אחד האנשים שמגיע להם את הכבוד
תודה רבה גבר,גם אאני מכבד אותך מאוד ומאוד אוהב את העדה שלך.
yehudi מנותק  
ישן 20-01-07, 00:46   #164
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
יאללה שב בשקט ערבי הומו.
נאצים בגרמניה....:):):):)... הצחקת אותי...עוד לא פגשת שטן כמוני
כהייתי במג"ב ערבים מעפנים ואפסים כמוך היו מורידים את הראש כשהיו רואים אותי
היינו נותנים להם כאלה מכות רצח שהם היו מתחננים שנהרוג אותם בשביל לא לסבול את הכאב.
ההיינו חותכים לבני זונות כמוך את הזין כדי שלא יוכלו להיתרבות.
וואי...אני חשב שאתה עוד אחד מהלוזרים האלה מהחזית אבל מתברר שלא..

בקיצור,רק רציתי להגיד לך כל הכבוד על עבודת הקודש שעשית במג"ב,כן ירבו כמוך.
מתן18 מנותק  
ישן 20-01-07, 00:51   #165
yehudi
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16
וואי...אני חשב שאתה עוד אחד מהלוזרים האלה מהחזית אבל מתברר שלא..

בקיצור,רק רציתי להגיד לך כל הכבוד על עבודת הקודש שעשית במג"ב,כן ירבו כמוך.
תודה רבה אח יקר! (הכבוד מגיע לא רק לי אלה לכל החבר'ה במג"ב שבאמת עשו ועושים עד היום עבודת קודש).

מה זה החזית? לא הבנתי אותך... איזה חזית?
yehudi מנותק  
ישן 20-01-07, 00:52   #166
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
תודה רבה גבר,גם אאני מכבד אותך מאוד ומאוד אוהב את העדה שלך.
כמו שאני אוהב אותכם
סוליקו מנותק  
ישן 20-01-07, 00:53   #167
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
תודה רבה אח יקר! (הכבוד מגיע לא רק לי אלה לכל החבר'ה במג"ב שבאמת עשו ועושים עד היום עבודת קודש).

מה זה החזית? לא הבנתי אותך... איזה חזית?
סתם איזה אתר מפגר של כמה ילדים בני 14 שרק מזיינים את השכל במקום לעשות מעשים ומנסים לחפות את הדת בכלל ואת דת כהנא בפרט על ההמון.
מתן18 מנותק  
ישן 20-01-07, 00:59   #168
yehudi
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16
סתם איזה אתר מפגר של כמה ילדים בני 14 שרק מזיינים את השכל במקום לעשות מעשים ומנסים לחפות את הדת בכלל ואת דת כהנא בפרט על ההמון.
לא יודע אחי לא שמעתי על האתר הזה
yehudi מנותק  
ישן 20-01-07, 01:06   #169
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
לא יודע אחי לא שמעתי על האתר הזה
סבבה אחי העיקר שיש אנשים תותחים כמוך

אין לך מושג כמה נהנתי לרשום את מה שכתבת..כל הכבוד!!
מתן18 מנותק  
ישן 20-01-07, 01:35   #170
yehudi
מושעה

גלעד אחי,
אני יודע שהפוסט גלש קצת לכיוונים לא קשורים ועים הרסתי לך והיתבאסת עליי אני מצטער מאוד
פשוט הערבי הזה העלה לי תעצבים ולא יכולתי לשבת בשקט עים כל מה שהולך פה.
בלי קשר לזה ראיתי תתמונות שלך ואתה באמת בחור גדול עים המון פוטנציאל ואני בטוח שתמצא את כולו עים העזרה של גיל גרנות אמנם אף פעם לא ראיתי אותו ולא יצא לי לדבר איתו אבל שמעתי עליו הרבה והבנתי שהוא מאוד מקצועי בתחום שלו.
הבנתי גם שאתה הולך לתחרות אז שיהיה בהצלחה כביקורת בונה אני חושב שאתה צריך עוד קצל להיתחטב לפני אבל יש עליך מסה מאוד מכובדת.
yehudi מנותק  
ישן 20-01-07, 03:39   #171
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
גלעד אחי,
אני יודע שהפוסט גלש קצת לכיוונים לא קשורים ועים הרסתי לך והיתבאסת עליי אני מצטער מאוד
פשוט הערבי הזה העלה לי תעצבים ולא יכולתי לשבת בשקט עים כל מה שהולך פה.
בלי קשר לזה ראיתי תתמונות שלך ואתה באמת בחור גדול עים המון פוטנציאל ואני בטוח שתמצא את כולו עים העזרה של גיל גרנות אמנם אף פעם לא ראיתי אותו ולא יצא לי לדבר איתו אבל שמעתי עליו הרבה והבנתי שהוא מאוד מקצועי בתחום שלו.
הבנתי גם שאתה הולך לתחרות אז שיהיה בהצלחה כביקורת בונה אני חושב שאתה צריך עוד קצל להיתחטב לפני אבל יש עליך מסה מאוד מכובדת.
לא התבאסתי חביבי הפוסט גם ככה חרוש כבר העלתי את התמונות ואני מודה שהם לא יצאו הכי טוב בעולם אבל סתם רציתי קצת חוות דעת של כל החבר'ה פה..
אחי תשמע לא יודע איך זה במג"ב (הרבה קרובים שלי שירתו ועדין משרתים שם) אבל פה אחי כולם אחים לא משנה מה העידה או הלאום!! תבינו אנשים הריבים האלה סתם מטופשים אנחנו רבים פה אחד אם השני ואחרי זה בפורומים מתחרים צוחקים עלינו אומרים זה פורום שכונה זה פורום שכונה..
אנחנו הפורום לפיתוח גוף ותזונה וכל מה שקשור לבודיבילדינג מספר אחת בארץ!!! וכל התותחים והכרישים פה!!! אבל אנחנו צריכים לשמור על האחדות של הפורום הזה ולא לריב אחד אם השני כי אחרי זה אנחנו סתם הורסים פוסטים ונהרוס פוסט 1 פוסט שני שלישי רביעי ובסוף כל הפורום הזה יהפוך להיות בלאגן

אז לסיכום אנשים קחו את זה לצומת ליבכם ותזכרו צחוקים זה טוב זה אחלה אבל עד גבול מסוים ולדעת לצחוק מבלי להיגרר למריבה סתמית שהורסת פוסט..תגיבו אחד לשני בדרך מקצועית ותשמרו תצחוקים לטימספיק ובקטנות לפה ולאיי סי קיו בזמן האחרון מלא פוסטים מתקלקלים פה בגלל שטויות וחבל

שיהיה לכולם שבת שלום אנשים ותהיו בריאים
Night_Wolf מנותק  
ישן 20-01-07, 06:00   #172
HHHEELLBBOOYY
מושעה

כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
שלח הודעה דרך MSN אל HHHEELLBBOOYY

אמן.!!!!
HHHEELLBBOOYY מנותק  
ישן 20-01-07, 09:38   #173
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

איזה חפירה יא וואלי
P-a-n-1-c מנותק  
ישן 20-01-07, 10:20   #174
PoweRule
חבר פעיל

הסמל האישי שלPoweRule

בפורום הזה לא יכתבו הודעות בעלות רקע גזעני, בהוראה מפורשת מגיל.
הבא שיכתוב פשוט יושעה.
ישן 20-01-07, 12:48   #175
אור
חבר פעיל

טוב אני מצטער גלעד אני חייב לנעול פה, אתה עוד תסתום להרבה אנשים את הפה(בתחרות), נעול.
אור מנותק  
נושא נעול