|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#162 |
חבר פעיל
|
![]() איזהה........שרשרת יפהההה אהבתיייייי גם הצמידד חב''לזז
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך גוף חבל על הזמן....כל הכבוד.
אני זוכר שאמרת פעם שאתה גם שוחה...תוכל לפרט לי איך אתה משלב שחיה עם אימונים ? כמה פעמים בשבוע וכמה זמן ? איזה סיגנונות אם יש ? תודה רבה ותמשיך כך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() בעסה אני לא שוחה יותר, כי אין לי בריכה בחדר כושר שאני עכשיו נמצא בו.... הייתי דופק שחייה מדי פעם (משהו כמו פעמיים בשבוע) אחרי אימון מרביץ איזה 20-25 דקות של שחייה אינטנסיבית ואז ישר מקלחת שייק והביתה.. אחרי אימון זה כיף, עדיף על ארובי בכל אופן...
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אחי מה אתה לוקח?!
ומה התפריט תזונה שלך?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
חבר פעיל
|
![]() סיקספאק, זה בזיון שמייקל לואיס הגיע לאיפה שהגיע בעוד אתה יושב לך בבית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
חבר פעיל
|
![]() אחי נראה פצצה ישך גוף שהוא החלום שלי נשבע לך!!
תגיד אתה מעשן?
![]() |
#170 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואז יהיה כתוב בעיתון: "חבורה של מפתחי גוף זועמים ומתוסכלים היכו קשות את הדוגמן מייקל לואיס, ממקור רישמי נימסר לנו שהסיבה היא שהוא שחיף מסריח שעושים ממנו מר עולם!" וככה יתפנה מקום לסיקס פאק ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
חבר פעיל
|
![]() גוף אדיר אחיי.... !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() יש לי די הרבה להגיד בנוגע לדיון כאן...
1. סיקס פאק - באמת באמת וואו. גם בשבילי אתה ה"גוף מטרה"... למרות שלטעמי (וכל אחד והפרופורציות שלו) באיזשהו שלב קרוב הייתי עובר לתוכנית "לשמור על מה שיש". 2. נעשה כאן סלט מהקשר בין גוף יפה לדוגמנות... לא חסרים דוגמנים בלי גוף יוצא דופן שהם דוגמנים מאוד מוצלחים, ומעבר לגוף זה קודם כל פרצוף. (לא שיש לי משהו נגד מישהו כאן אבל שכחתם את הפרט הזה) מעבר לפרצוף... זה גישה, זה מקצועיות... במקרה יצא לי לראות את הריאליטי של הדוגמנים הזה... ווואלה זה לא קל כמו שזה נראה להיות יפה ולשתוק, זה עניין של גישה, בטחון, לדעת איך להוציא את עצמך בתמונות וכו'... 3. באמת שזה לא יאמן ה"עליהום" הזה על מייקל לואיס... אפשר לחשוב שהוא עשה לכם משהו... נכון הבנאדם הרבה פחות שרירי ממה שהוא נראה בתמונות... אז? במקרה הוא גם משחק ואפילו שר ומככב בזיליון פרוייקטים... חשבתם לרגע שאולי יש לו מה להציע קצת יותר מריבועים? (לא טוען שהוא הבחור הכי כשרוני בעולם אבל אתם מתייחסים למשהו ספציפי מאוד ולא רואים את כל התמונה) בקיצור לא חסרים מיליון אנשים עם גוף מעולה ועם מספיק דחיפה קדימה שלא הצליחו כי פשוט - אין להם את זה. ואיך שלא תסתכלו הילד בן 19 ובין הכוכבים הכי גדולים ונערצים בארץ ועכשיו הוא מתחיל להתפרסם בעולם... אז כנראה שיש בו קצת יותר מה"שחיף" שאתם מציגים אותו. נ.ב - אין לי שום "הערצה" או משהו ספציפי עם מייקל לואיס, פשוט במקרה אני יודע שהוא אחל'ה בחור למרות כל ה"הייפ" סביבו והוא לא מתנהג כמו איזה סופרסטאר, ועל זה מגיע לו הערכה, ובטח לא הבוז שהוא מקבל כאן, על זה שהוא "שחיף" אז מגיע לו את הלינץ' הזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
חבר פעיל
|
![]() You Smiplely The Best
ד''א אם אתה עוסק בתרמת איברים חיצונים של הגוף הייתי מחכה לתמורה ממך |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
חבר פעיל
|
![]() דאבל מחילה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אוללההההההההההההההההה כמה זמן לא ראינו את סהר איפה אתה דוגמן?שמעתי אתה מדבר הרבה מאוד עלי על עומר ועל אליאב אני מקוה לטובתך שמה ששמעתי זה לא נכון אחי נכון אחי? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד מה אתה אוכל בבית? תערובת של סוסים?
אתה סוס מטורף אחי
![]() |
#178 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
חבר מתחיל
|
![]() בואנה אתה אחד הסוסים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Banned
|
![]() תגיד אחי איזה תוספים אתה לוקח.. אם בכלל?
ואיך הצלחת להגיעה לאחוז שומן כזה.. אשמח אם דבר איתי.. |
![]() |
![]() |