|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא תסביר לי מה לא בסדר בנקניקיות, פיצות? מה רע בשומן? זה משמין? |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה רק מוכיח את הטענה שלי בתגובה הזאת. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומי אמר שאני לא לוקח מוצרים כאלה בכמויות? איך אתה יודע? אתה חי איתי? ושאלתי אותך מה ההבדל בין שומן של המאכלים שהזכרתי לבין הג'אנק שאתה מזכיר.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוראו- פצצת סוכר לבן ועוד עבמ"ים...
סניקרס\מארקס\טוויקס וכו'- כנ"ל צ'יפס [הרבה קלוריות לא?!]- ספוג שמן ונתרן.. ויש עוד המון דוגמאות ואתה יודע בדיוק על מה אני מדבר אז חאלס להתחכם..תאר לך שבודיבילדר יתחיל את היום ב: ליטר חלב+3 סניקרס ומולטי ויטמין אופטימן :-) ועכשיו רציני אפילו בן אדם שהוא לא בודיבילדר רק מתאמן ממוצע עם חלומות גדולים צריך לנהוג בחוכמה .. הגוף שלך סתם לדוגמא צריך 3000 קלוריות על מנת לעלות במאסה [פלוס קלורי של נניח 700 קלוריות] יש שם את כל החלבון פחמימה ושומן שהוא צריך, עכשיו עם תוסיף לו עוד 1000-2000 קלוריות [עזוב את הקטע של הסוכר והשמן] למה הקלוריות האלה יתרמו לו? השרירים יגדלו לו יותר!? לא... אולי הוא "יתחזק" מן הסתם כי הוא יוסיף על עצמו עוד הרבה קילוגרמים של שומן ונוזלים וככה זה יהיה ברור שהוא ירים יותר.. אבל איך הוא יראה? שמן מסריח שמבלה 4 שעות בשירותים ביום. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם שתבין ש"ש 58 אורז 71 לחם 73 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב אתה! יאללה,מה יש לכם להגיד על זה?
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה אוכל אורז כמות האינסולין שלך בדם קופץ ואיתו הפוטנציאל להשמנה יותר מאשר סניקרס
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אבל יש לך מושג מה זה פחמימה מורכבת?מה זה gi ואם יש לו חשיבות בהשמנה בכלל? כניראה שלא.. בוא אני יסביר לך משהו פחמימה מורכבת , זה תרכבת של פחמימות פשוטות קודם כל..דבר שני גם אם הgi שלה יותר נמוך ויקפוץ פחות אינסולין ברגע מסוים אז מה?בסופו של דבר מה שחשוב זה כמות האינסולין הכללית שנקבעת עלפי כמות הפחמימות לא משנה מורכבת או פשוטה (יש יוצא מהכלל נגיד פרוקטוז מקפיץ פחות אינסולין מגלוקוז) אם תוכל 2000 קלוריות מסוכר ענבים או לחם מלא והניטרלי שלך זה 2500 ,לא יהיה הבדל בירידה שלך. עכשיו שומנים: מי אמר ששומן רוי משמין יותר משומן בלתי רווי? מבחינת עליה במשקל למה שאם תוכל המבורגרים כל היום , העלייה שלך תיהיה שונה מלחם מלא עם תחינה?(אני מדבר על כמות קלוריות זהה) עד כמה שאני יודע בהמבורגר אין שומן טראנס כמו בציפס, לכן אני לא רואה בעיה אםא תה משלב שומנים אחרים בתפריט גם כן. מלמד משהו שרציתי לתקן אותך הגוף כן מזהה את סוג השומן. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הנה הבאתי לך מחקר שעשו, וזה לא איזה סטודנט, זה מחקר שרופאים מומחים מבצעים, ומן הסתם הם לא יעשו את זה על אנשים שכבר יש להם בעיות בלב. ביקשתם שאני יביא סימוכין, אבל גם זה לא מספיק לכם, אתם רק תומכים בטענות שלי. אתם מתבססים על אדם זקן ושמן(ריפטו) שנותן לתלמידים שלו סטרואידים וזוקף את זה ל-ss ול-4 ליטר חלב ביום. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
אתה מודע לזה שברגע שבהוכחה יש פגם הכי קטן (כמו למשל, מי היו קבוצות המחקר שלא מפורטות או מה היה במחקר שנערך בדיוק, מה הרגלי הכושר וכו'..) אז כל ההוכחה קורסת כמו מגדל קלפים? אני מציע שתתעסק בלפמפם יד קדמית ולאנשים מסביבך את השכל ולא לחפש לריב על דברים שאתה לא ממש מבין בהם. נ.ב תוכיח שריפטו נותן סטרואידים, אתה יודע, זה התירוץ של כולם למה הם חלשים ואנשים אחרים חזקים.
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() רגע אז אתה אומר ששומן זה משמין?
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בונא מה נסגר הנייטשר וואלי נעלם מהמדפים | Monosodium Glutamat | תזונה ותוספים | 3 | 31-03-09 10:58 |
מחר אני באילתת מי יורד?? | Danielllo | פיתוח גוף-כללי | 13 | 04-07-07 22:45 |
רץ רץ רץ לא יורד.. | ttestt | אימונים | 15 | 28-06-07 03:49 |
קוטג' 0.5 %-יורד מהמדפים? | וולאס | תזונה ותוספים | 58 | 18-04-07 10:37 |
יורד שלג בירושלים... | trhetrhe | פיתוח גוף-כללי | 23 | 28-12-06 17:20 |