|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 |
מושעה
|
![]() שתוק יא שחיף
אני אעלה מתי שבא לי |
![]() |
![]() |
#142 |
חבר פעיל
|
![]() חחח הרגת אותי דוקאטי, ברגע שחשבתי שנרגעת אתה זורק לו בפנים שתוק יא שחיף, הפלת אותי מהכיסא.
כהנא, אמנם אני לא מאמין בדעות שלך אבל ביום שיהיו לך ביצים לעשות משהו במקום כל הזמן לדבר, אז אני אתן לך כבוד. עד אז, אני לא אשב בשקט. |
![]() |
![]() |
#143 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#144 |
חבר פעיל
|
![]() יהודי, כשתצטרך עזרה בלטווח בפלשתינאים הכלבים האלה, תקרא לי.. אשמח לעזור
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מזדיין עם ערבים ואני לא מחבב אותם ואני ימני אדוק אבל ברגע שאתה בא ומתחיל להפיץ את כהנא באתר עם ילדים בני 14 שלא מסוגלים לסנן בעצמם דעות, אז יש לי בעיה.
|
![]() |
![]() |
#146 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#147 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל הבעיה היא יותר הערבים הישראלים(הסרטן של המדינה) ואחרי זה הפלשתינאים |
|
![]() |
![]() |
#148 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה מעדיף להיות כמו כהנא שהוא בעצם לא רצה לא את הערבים ולא בדוים ולא דרוזים זאת אומרת שאתה לא רוצה גם את כולם נכון ? ואתם חושבים שיש הרבה כאלה במדינה שחושבים כך ? |
|
![]() |
![]() |
#149 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ב כל כהנא לא מעניין אותי משום שהוא לא בחיים לי יש את הדעות שלי. ג כל כן אני חושב שיש המוןןןן אנשים במדינה שחושבים כמוני. ד כל גם אתה חושב כמוני!!!! |
|
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]() מממ... כהנא הוא נגד הדרוזים גם שתדע ! ואני דרוזי ואני לא מכבד את הדעות שלו
|
![]() |
![]() |
#151 |
מושעה
|
![]() יהודי... הבנתי שאתה נאצי אז אני לא אתוכח איתך ורק אומר כמה מילים
אם אתה לא יכול לחיות איתי ועם עמי, אתה יכול לקחת את עצמך ולעוף ישר לאירופה, או מאיפה שלא באת... אין לי בעיה עם שום עם מבחינה אישית , כי להיות גזען זה הדבר הכי גרוע שאפשר להיות. עצם זה שאתה גזען זה רק שם בפני שאתה טיפש, תראה אותי אני מדבר בשפה שלך, חי במדינה "שלך" ולומד באחד ממוסדות החינוך הטובים באיזור שלי שהוא גם מוסד חינוך יהודי, אני משתלב..ונהנה מדברים שאני בטוח שאתה בכלל לא חולם עליהם ![]() כמוך יש, וישאר ואני לא אנסה לשנות את דעתך, אבל גם לא אכבדה... אבל בפשטות מה עושה אותך יותר טוב מהנאצים בגרמניה? אגב אתה לא מעצבן אותי, אתה גורם לי אושר, ברגע שאני מבין שאני נטל על אנשים כמוך אני נהיה מאושר |
![]() |
![]() |
#152 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כפרה עליך הוא נגד הדרוזים רק כי הוא לא הכיר אותך ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#153 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחח איזה גברר אתה מת עליך אחי |
|
![]() |
![]() |
#154 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
שנית כל אני מדגיש ואומר אני מאוד מכבד את העדה הדרוזית ויש לי גם הרבה חברים דרוזים שהיו איתי במג"ב. וחוץ מזה אני מכיר טוב את העדה הזאת וכמה שאני שונא את הערבים אני בחיים לא אגיע לרמות השנאה שלכם לערבים. |
|
![]() |
![]() |
#155 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
נאצים בגרמניה....חחחח... הצחקת אותי...עוד לא פגשת שטן כמוני כהייתי במג"ב ערבים מעפנים ואפסים כמוך היו מורידים את הראש כשהיו רואים אותי היינו נותנים להם כאלה מכות רצח שהם היו מתחננים שנהרוג אותם בשביל לא לסבול את הכאב. ההיינו חותכים לבני זונות כמוך את הזין כדי שלא יוכלו להיתרבות. |
|
![]() |
![]() |
#156 | |
|
![]() ציטוט:
כי כל מי שבארץ מכבדים אותו כאח כמו שמכבדים אחד את השני אתה צודק שיש שנאה לערבים בשטחים ובכללית במדינות הערביות ואני אישית יש לי שנאה כלפה אלה כי במשפחה שלי נהרגו הרבה בצבא בגללם ועוד בפיגועים נהרגו גם הרבה ואחת מהם היתה ידידה ממש טובה שלי שנהרגה בפיגוע שהיה לפני 5 שנים בחיפה במוריה .. ועוד גם אחות של חבר ממש טוב שלי שגר בחיפה שאחותו נהרגה בפיגוע הזה גם ..אז אתה רואה בשביל אלה תמיד יהיה שנאה אבל בשביל הערבים פה אין לי כלום נגדם וכמו שאמרתי מכבד אותם כמו שאני מכבד את כולם כאחים שלי ..ורק שתדע יש לי מלא חברים ערבים ואני לא מאשים אותם על מה שקורה פה |
|
![]() |
![]() |
#157 |
מושעה
|
![]() אז אתה מתגאה בזה שאתה חולה נפש?
![]() סוליקו... דורזים הם אחינו ... ![]() החברה של איאל אחלה בחורים, ואיאל בעצמו כמובן... שבאב מוחתרמה ג'דן... |
![]() |
![]() |
#158 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#159 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#160 | |
|
![]() ציטוט:
נגיד אני שומע מהרבה יהודים ..יענו מלא שהם שונאים את הדרוזים והיה לי הרבה מכות בחיפה על זה כי הרבה תחילו איתנו ..והיה גם עם ערבים והיה עם הכל זה אומר שזה אף פעם לא יכול להיות מושלם |
|
![]() |