|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יחי הבייספס הארוך.
![]() |
![]() |
#142 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#144 |
חבר פעיל
|
![]() זהו, עופר שכטר מטר ושייבה, אבל לפי מה שהבחור סיפר הוא 'טאלנט'.
![]() |
#145 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק,מה קשה להבין בזה?הם רשומים בסוכנות דוגמנות?לא,הם התחילו בתור דוגמנים?לא.
עופר שכטר שחקן,יהודה לוי שחקן,יב"ז שחקנית,רותם סלע גם שחקנית וגם הייתה אצל גיא פינס,רן דנקר שחקן,אגם רודברג,והרשימה עוד מלאה. בכל מקרה זה רק ככה בישראל,אז תוכל ללמוד בבית ספר למשחק מקס'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
חבר פעיל
|
![]() רותם סלע שחקנית ? לא ניראה לי גבר. היא התחילה מדוגמנות ואז הפכה להיות עורכת דין (או לפני זה) בחיים שלי לא שמעתי שהיא שחקנית.
![]() |
#147 |
חבר פעיל
|
![]() צודק לגביה טעות שלי,בכל מקרה היא מעל 1.70 שזה לבנות מינימום(1.72).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יודע כמה בנות הם מפסידים אם זה הרף שלהם? ומה זה משנה בתמונות לא רואים את הגובה, זה לא שהם על מסלול או משהו אפשר גם לצלם מישהי מטר 60 ושהיא תיראה מטר 80 אז מה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מי זה, ממתי בנות גבוההות זה סטנדרט ליופי, רק אני מעדיף בחורה נמוכה ממני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
חבר פעיל
|
![]() מקסימום גובה של בחורה זה 1.67 יותר מזה ,זה מגעיל...
![]() |
#154 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#155 |
חבר פעיל
|
![]() חברה שלי 1.60 והיא דגמנה כמה פעמים פה ושם
ולא במסלולים |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס,עכשיו שנזכרתי,אקסית של חבר שלי ממש נמוכה, (פחות מ1.50) וגם היא דיגמנה באיזה משהו בגדי ים ענארף..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא רוצה מישהי יותר גבוהה ממנו....אני לא מכיר מישהו שרוצה אבל כל עוד היא לא גבוהה יותר מימני אין בעיה. yarden22 מה הבעיה במישהי 1.75 או אפילו 1.80? בהנחה שאתה גבוה ממנה באיזה 10 ס"מ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
חבר פעיל
|
![]() כן, לזה התכוונתי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא מעדיף מישהי יותר גבוהה ממנו, לפחות אני לא מכיר אף אחד שכן. גם כן בת, גבוהה או לא גבוהה תעדיף מישהו שיותר גבוהה ממנה. למשל אם היא 1.50 היא תעדיף מישהו שגבוהה ממנה לפחות ב-10 ס"מ (ברוב המקרים זה ככה). ואם מישהי 1.70 היא תעדיף מישהו גבוהה 1.80 ככה אני מניח, זה הכל לפי הגבוה שלך. אני ת'אמת הייתה לי חברה שנה וחצי נמוכה ממני ב15 ס"מ.. (לפי דעתי נמוכות זה הדבר הכי סקסי) ועכשיו אני יוצא עם מישהי שכמעט בגבוה שלי, ולא יודע אני נותן לזה צ'אנס :P עולם מוזר.. :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מזיין במוח, דוגמנים יכולים להיות גם מתחת ל1.80. יש את זה נו אטיאס הזה שהוא אחד הדוגמנים המובילים ועשה קפיינים הכי טובים בחו"ל והוא לא יותר מ1.72.
|
![]() |
![]() |