|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() זה לא חדש ולא מפתיע שבילדים לוחצים יותר ממה שהם מושכים
קח אפילו pl כמו אסיד הוא לוחץ הרבה יותר ממה שהוא מושך... שסקוואט ודדליפט לא מעניין אותך זה בהחלט לא בשמיים שתלחץ יותר בהנחה ואתה משקיע בזה וחזק בזה גנטית או משהו...
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
זאת הכוונה, הייתה לי מטרה לדוגמא לעלות יותר בלחיצות חזה ומן הסתם שהשקעתי יותר בפלג גוף עליון, אני לא חושב שקשור פה חזק גנטית הייתי פשוט ענק המשקל היה בהתאם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() כל אחד יעשה מה טוב לו, בסופו של דבר, מי שמעניין אותו היקפי זרועות וריבועים בבטן לא צריך לעשות ss
החברי'ה פה רוצים שיפור מאסיבי בחסינות והחוזק של הגוף, בכוח הכללי, ולא אכפת להם לעשות מה שצריך בשביל זה(=לעלות באחוז שומן ולהיות על משטר של אוכל="לא אסתטי", לישון כמו שצריך, להתאמן גם כשנראה לך שאתה יכול להתרסק מתחת למוט, ולדחוף את עצמך בקצב כ"כ מהיר שכל מומחה ספורט בארץ יטען שבלתי אפשרי) מי שרוצה פאמפ לזרועות, שיעשה 8 סטים ליד קדמית ואחורית ויעבוד abc 5 פעמים בשבוע, אין עם זה בעיה, אבל שלפחות יהיה ברמה לעשות ABC, ולא יתאמן לי 5 חודשים בחדר כושר עם בנץ' 75 קילו וסקוואט 80 ![]() אני לא מכיר מישהו טבעי שעלה במאסת שריר בגוף שלו כמו מה שהחברי'ה הממוצעים פה עולים ב5-6 חודשים, כנ"ל כוח. אי אפשר לעשות השוואות בין בנאדם אחד לשני, אבל קח סטטיסטית חצי שנה של אימונים של קבוצה של אנשים חלשים שעשו ss ואנשים חלשים שעשו תכנית פיצולים, תראה למי יש יותר מאסת שריר, מי יותר חזק, ואולי תאמין
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מה שהיינו אומרים בהתחלה לא היינו מגיעים עד לפה ![]() ו-abc זה ממש לא למתחילים ממש ממש לא זה כבר ברמות מתקדמות כמו שאני לא יכול לעשות ss כי אני מבטיח לך שלא יהיה שיפור אצלי בגוף ממה שאני מכיר את עצמי ו3 אימונים בשבוע למשל לא ידגדגו את הגוף שלי לא משנה איזה תרגילים ובאיזה עצימות התרגיל יהיה, וזה מנסיון דרך אגב.אבל שוב זה שתי דברים שונים כוח ופיתוח גוף וכל אחד ילך לכיוון שלו וזה כל היופי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין דבר כזה שדדליפט יהיה יותר נמוך מהבנץ' בraw. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
|
![]() לא עניין של אטימות
מתאמן שמתאמן כמו שצריך על כל הגוף בפרופורציה... בכל מצב שהוא! ללא ציוד הדדליפט יהיה גבוה מהבנץ'... אתה לא דוגמא לזה
![]() |
#128 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ליידיבאג, תבין שכל החברי'ה פה מנסים להראות את האמת לכל ה"מפתחי גוף" בני 18 פה שממליצים תוכניות ABC לילדים בני 16 שמתאמנים במכון חודש וחצי ועושים בנץ' 70 קילו ולא יודעים מה זה דדליפט... באדיבילדינג זה לא רק תכנית אימונים, אז כל הילדים פה שכל הזמן דוחפים ABC ועושים סופר סט לבייספ ודרופ סט לטרייספ, ועושים הפרדות לתאומים מטעים סתם, רובם רואים תכנית אימון של בילדר שעושה ABCD ועושים אותה על פארש בלי תוצאות, בזבוז זמן, כסף, וקלוריות
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 20-01-11 בשעה 17:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הנה עוד מפגר. תקרא מה כתבתי במקום לנסות לצאת חכם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]() שוב אני אגיד אחרי שקראתי ת'תגובה האחרונה שלך, יש הרבה אנשים שעושים בנץ' יותר חזק מהדדליפט raw
יש ליפטר אחד בסרטון(לא אסיד) שפרסמו פה לא מזמן על PL שהוא דוגמה מובהקת, שלוחץ יותר ממה שהוא מושך raw
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 21-01-11 בשעה 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עצות ודעות על תוכנית-fbw | Yy21 | אימונים | 6 | 13-10-10 16:12 |
תוכנית ab שלי צריך עצות | Paci | אימונים | 0 | 02-06-09 22:45 |
תוכנית abc - עצות לשיפור ? | JackieN | אימונים | 16 | 14-04-09 19:36 |