|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
בסופו של דבר כל אחד בוחר את הדרך שלו, אתה נגד אמונה עיוורת? גם אני, אבל אני גם נגד קיבוע מחשבתי.
![]() |
![]() |
#122 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אין פה וויכוח בכלל , אם שלי יותר יעיל או שלך יותר יעיל , אני אומר סוס מנצח לא מחליפים ולא משנה איזה סוס זה. קפיש ? אתה רואה תוצאות ב ss כל הכבוד לך אני רואה תוצאות ב ab כל הכבוד לי אתה רוצה להוכיח לי ששלך יותר טוב ? יותר יעיל ? אז אני אומר לך שלא. והוויכוח הסתיים.
![]() |
#123 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() העניין הוא שככל שיש לך יותר משקל על המוט+תאכל המון המון המון=היפרטרופיה מרבית
תרגילים כמו הנפות לצדדים לדוגמה הם תרגילים אסטטים שאנשים עם גנטיקה טובה אפילו לא יצטרכו(בשלב מסוים כן צריך בלי קשר לגנטיקה,ששאתה מתאמן מתקדם אפשר לעבוד אסטטית) אבל כל עוד אתה מתחיל תתמקד בלהתחזק ולפתוח ולקדם בסיס כמה שיותר רחב בתרגילים הבסיסיים |
![]() |
![]() |
#124 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
תכבד אותו בבקשה. כי בינינו , אתה לא בפוזיציה ללמד אותי כלום.... אם אני צריך שמישהו יפליץ משפטים מספר יש לי את שגורזאזא לא צריך 2 שוגרזאזא .
![]() |
#125 |
Banned
|
![]() אבל צורם לי להעין שמדברים שטויות
|
![]() |
![]() |
#126 |
מנהל הפורום
|
![]()
#127 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוצאות מירביות זה אומר כל מטרה אתלטית שאתה רוצה להגיע אלייה. הרכב גוף, ביצועים, בריאות וכו'.
#128 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |||
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
צורם לי העין שילד בן 15 שעדיין לא החליט באיזה הקבצה הוא במתמטיקה ואנגלית מתקן אותי על דברים שאני עושה יותר מ4 שנים... זה לא אומר שאני אומר לך "שתוק ילד". |
|||
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתקדם בabcd כי אין מה לעשות אתה מרים כבד + אוכל
אבל זה לא סותר שאין היגיון בתוכנית הגיון אומר לך היום אתה עושה x ובעוד חודש y כדי שתשיג z זה הגיון תסביר לי מה ההיגיון לעשות גם בנצ' וגם פלייס וגם לחיצה בשיפוע ? אין הגיון, אתה יכול לעשות רק בנצ' וזהו |
![]() |
![]() |
#131 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מזכיר לי את אלו מערוץ הקניות שמוכרים מכשירים לבטן - "תוכלו לעלות במסת השריר סביב הבטן, להוריד את השומן וכל זה תוך 10 דקות אימון!" זה קל להעיף דברים לאוויר מבלי שיהיה סימוכין מדעים לכך. אם זה כל כך ברור והתוכנית 5*5 כל כך אלוהית למתאמן, למה באדיבילדרים לא משתמשים בה כדי לעלות על במות? הרי עם סטרואידים הם היו אמורים לנצל את התוכנית עוד יותר לטובתם. ציטוט:
בוא אני אשאל אותך שאלה אחרת: אם אתה עושה עכשיו בנץ' פרס ואתה מאומן בזה, ועכשיו נגיד במקום הבנץ' פרס תעשה פרפר לאימון אחד ותעשה את זה עם משקל כבד ל4 סטים שמונה חזרות, למה אתה תרגיש doms בשריר החזה אם אתה כביכול מאומן בבנץ'? בתוכניות a\ab יש הרבה הגיון, הן עובדות על אותן עקרונות של פיצוי יסף והתאוששות. אני מסכים שאין הגיון בתוכניות שמפוצלות מעבר לזה. נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 10-10-09 בשעה 18:22. |
||
![]() |
![]() |
#132 |
Banned
|
![]() מה עם חלוקות עפ"י תנועה(כמו שביל סטארר מציע אאל"ט או לפי משיכה/דחיקה)?
|
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() מה ביל סטאר מציע?
#134 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב הדרך בה אתם מתנהגים לדניאל רק כי אתם מתאמנים יותר זמן היא מתנשאת בצורה מגעילה וסנובית שאני לא יכול לתאר את זה בכלל.
![]() |
![]() |
#135 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שאתה רוצה לגרום להרס תאי שריר זה יפה, אבל אנשים גורמים למצב בו הגוף לא יכול להתאושש ממנו.
![]() |
![]() |
#136 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה סתם הולך לקיצוניות וזה חבל. תוכנית fbw שלי לדוגמא כוללת 2 סטים לכל שריר קטן (יד קדמית, יד אחורית, כתפיים ובטן) ו 4 סטים לשריר גדול (חזה,גב ורגליים). זה יוצא 20 סטים בסך הכל, שזה ממש לא קרוב ל700.
![]() |
#138 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תכנית טובה צריכה להתייחס לרמת המתאמן, רמת ההתאוששות שלו ולסדר את הפרמטרים של האימון סביב זה בשביל ההתקדמות לאורך תקופה. כל תכנית שלא מווסתת, היא חסרת הגיון וככזו לא טובה (ביחס לאלטרנטיבות). וסלח לי, אני לא הולך להתייחס לפסקה הממש שטותית שרשמת על הדומס, זה באמת נשמע כמו משהו מערוץ הקניות
![]() |
#139 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() דארק אחי, אתה בהחלט צודק בהרבה מהדברים שאמרת, השאלה היא מה טוב למי ומתי...
להוסיף פרפר אחרי הבנץ' יכול להיות רעיון מצוין לאדם שהבנץ' שלו ברמה של מתקדם למטרת פיתוח הגוף, אבל תוכנית abcd עם 4 סוגים של כפיפות מרפקים לילד בן 16 שמתאמן חצי שנה זו ליצנות לשמה. תוכניות כמו ss מאפשרות לך להגיע לרמה של מתאמן מתקדם בזמן הקצר ביותר, ואחר כך כבר אפשר להוסיף נפח או לשנות תוכנית בהתאם למטרה. הויכוח הזה אף פעם לא יגמר ויופיע בכל מקום ופורום. גם בפיצולים שתוכננו היטב יש הרבה היגיון, אבל כמעט שאין כאלה שיענו על הצרכים של המתאמן המתחיל. המטלה של המתאמן היא לדעת איפה הוא עומד בדרך למטרה שלו ואיזו תוכנית תקדם בצורה היעילה ביותר. |
![]() |
![]() |
#140 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני לא מנסה להוכיח שום דבר, אני רק מנסה להסביר לכם למה זה מעצבן שאנשים זורקים מספרים באוויר מבלי לגבות את עצמם.