|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
הוא בדיחה..
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
חלאס הוא לא בדיחה, הוא בחור גדול עם נסיון של איזה כמה שנים וכמה סייקלים מאחוריו.
פשוט אני לא מבין למה הוא ישר מקלל :\
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
תעלה תמונה מעודכנת..
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
גלעד אתה אחלה גבר !! אל תתייחס לאנשים כאלה
|
|
|
|
|
#6 |
|
מושעה
|
טוב, גלעד אני מצטער על ההודעות שלי, אנלא חיב לאפחד פה שום הסברים חוץ מלגלעד והוא כבר קיבל אותם.
סליחה מהנהלים על השטויות שלי... ושבת שלום. |
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
תעלה תמונות בכל מקרה ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
מושעה
|
שתוק יא שחיף
אני אעלה מתי שבא לי |
|
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
חחח הרגת אותי דוקאטי, ברגע שחשבתי שנרגעת אתה זורק לו בפנים שתוק יא שחיף, הפלת אותי מהכיסא.
כהנא, אמנם אני לא מאמין בדעות שלך אבל ביום שיהיו לך ביצים לעשות משהו במקום כל הזמן לדבר, אז אני אתן לך כבוד. עד אז, אני לא אשב בשקט. |
|
|
|
|
#10 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
|
יהודי, כשתצטרך עזרה בלטווח בפלשתינאים הכלבים האלה, תקרא לי.. אשמח לעזור
![]() |
|
|
|
|
#12 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
אבל הבעיה היא יותר הערבים הישראלים(הסרטן של המדינה) ואחרי זה הפלשתינאים |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
|
ציטוט:
אתה מעדיף להיות כמו כהנא שהוא בעצם לא רצה לא את הערבים ולא בדוים ולא דרוזים זאת אומרת שאתה לא רוצה גם את כולם נכון ? ואתם חושבים שיש הרבה כאלה במדינה שחושבים כך ? |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
ב כל כהנא לא מעניין אותי משום שהוא לא בחיים לי יש את הדעות שלי. ג כל כן אני חושב שיש המוןןןן אנשים במדינה שחושבים כמוני. ד כל גם אתה חושב כמוני!!!! |
|
|
|
|
|
#15 |
|
מושעה
|
יהודי... הבנתי שאתה נאצי אז אני לא אתוכח איתך ורק אומר כמה מילים
אם אתה לא יכול לחיות איתי ועם עמי, אתה יכול לקחת את עצמך ולעוף ישר לאירופה, או מאיפה שלא באת... אין לי בעיה עם שום עם מבחינה אישית , כי להיות גזען זה הדבר הכי גרוע שאפשר להיות. עצם זה שאתה גזען זה רק שם בפני שאתה טיפש, תראה אותי אני מדבר בשפה שלך, חי במדינה "שלך" ולומד באחד ממוסדות החינוך הטובים באיזור שלי שהוא גם מוסד חינוך יהודי, אני משתלב..ונהנה מדברים שאני בטוח שאתה בכלל לא חולם עליהם כמוך יש, וישאר ואני לא אנסה לשנות את דעתך, אבל גם לא אכבדה... אבל בפשטות מה עושה אותך יותר טוב מהנאצים בגרמניה? אגב אתה לא מעצבן אותי, אתה גורם לי אושר, ברגע שאני מבין שאני נטל על אנשים כמוך אני נהיה מאושר |
|
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
|
אני לא מזדיין עם ערבים ואני לא מחבב אותם ואני ימני אדוק אבל ברגע שאתה בא ומתחיל להפיץ את כהנא באתר עם ילדים בני 14 שלא מסוגלים לסנן בעצמם דעות, אז יש לי בעיה.
|
|
|
|
|
#17 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
מממ... כהנא הוא נגד הדרוזים גם שתדע ! ואני דרוזי ואני לא מכבד את הדעות שלו
|
|
|
|
|
#19 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
כפרה עליך הוא נגד הדרוזים רק כי הוא לא הכיר אותך ![]()
|
|
|
|
|
#20 | |
|
|
ציטוט:
חחחחח איזה גברר אתה מת עליך אחי |
|