|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי ללכת לייעוץ של גיל גרנות..
כדאי לי?או שעדיף לקרוא מאמרים וכו'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לאימונים תתאמן בבית אם אתה רוצה בשביל לפתח כושר וכח אולי השריר יגדל קצת תוך כדי אבל בצורה מינימלית(אתה עוד ילד). בגלל שאני במצב רוח טוב בניתי לך תכנית אימונים בסיסית שתעזור לך לפתח כושר, כוח והרגשה טובה חזה: שכיבות סמיכה(תוסיף משקל אם אתה יכול, תיק עם ספרים יעשה תעבודה) 3 סטים 15-20 חזרות גב: מתח ברוחב כתפיים(אם קשה לך תעשה חזרות שליליות, תעלה עם כסא או בקפיצה ותירד באיטיות 6-7 שניות) 3 סטים 10-15 חזרות רגליים:סקווט כנגד משקל הגוף(תקפיד לשמור על גב ישר וירידה עד למטה)3 סטים 15-20 חזרות יד קדמית: מתח אחיזת עלית(כפות ידיים פונות עליך אם קשה לך תעשה חזרות שליליות, תעלה עם כסא או בקפיצה ותירד באיטיות 6-7 שניות) 2 סטים 10-15 חזרות יד אחורית:שכיבות סמיכה ידים צמודות 2 סטים 10-15 חזרות לבסוף צא החוצה ותעשה ריצה קלה של 30 דקות אחרי האימון תוכל ארוחה טוב,תקפיד על לפחות 8 שעות שינה. אני מקווה שעניתי לך על כל השאלות אם אתה צריך עוד משהו על תתבייש ותשאל בהצלחה!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה באמת חושב שילד בן 13 יכול לפתח גוף? אתה חי באשליה
![]() |
#124 |
מושעה
|
![]() סטרואידים..
סליחה "אסטרואידים" משפר בן :):):):) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
|
![]() [quote=tal_s]אחי אתה בן 13 אתה לא יכול לפתח שרירים בגיל כזה QUOTE]
איזה שטויות! להפך! זה הגיל.. אתה יודע מה זה שנה-שנתיים של פור על כל החברים שלו? אם כל החברים שלו יתחילו עוד שנתיים והוא יתחיל כבר עכשיו? הוא יהיה חתיכת בהמה...
![]() |
#128 |
מנהל מקצועי
|
![]() חכה לגיל 14,אתה צעיר מדי,הרמות של ההורמונים שלך עדיין נמוכות,אתה בתחילת גיל ההתבגרות..חכה שנה שנה וחצי.
כרגע כמו שמשה הציע,שחק קלאס/הנחש בא/הקטרים באים |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לא נכון ? אז אל תדבר שטויות. אני התחלתי בגיל 14 להיתאמן וכבר בשנה הרישאונה היה שינוי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
|
![]() ציטוט:
בגיל 13 יש רמות מאוד נמוכות של טסטסטרון אתה רוצה מחקרים? אתה יכול שניה אחת להריץ בגוגל.. זה כמו לשאול אם יש לך מחקר שחייבים מים בשביל לחיות
![]() |
![]() |
#131 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תביא אז מחקרים אני רוצה הוחכות! אני התחלתי בגיל 14 ויום ועוד כמה חברים והיו אחלה תוצאות,עלק לא יכול להיתפתח. עוד מיתוס מעפן שחברי ישראלבודי הפליצו. פותח הפוסט. בטח שאתה יכול להיתפץח וליגדול. יש כן הרבה חברה שלא יודעים כלום ומנסים תמיד לצאת חכמים. כל שבוע יש מיתוס חדש שהם מפליצים אל תתיחס.. בקיצור לך למכון כושר בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
|
![]() אתה סתם מדבר בלי שאתה מבין
בגיל הזה יש רמות מאוד המוכות של ההורמון שאחראי לפיתו שרירים, יודע מה, תן לאחים, אחד בן 20 ואחד בן 11, תכניס אותם לדר כושר עם אותה תוכנית אימונים ואותו תפריט תזונה, אני רוצה לראות מה יתפתח יותר(הרבה יותר)
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() קולמן אולי אתה יחסית מפותח לגיל שלך.
זה די ידוע העניין שטוקסיסיטי הזכיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל אתה לא יכול להגיד לו אתה לא תתפתח כי זה ממש לא נכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#136 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. אני התחלתי להיתאמן בגיל 13 ונכון להיום שנתיים אחרי אני ניראה יותר גבוהה מכל החברים שלי 1.77 מטר, אני יותר מאסיבי מכל החברים שלי 73 קילו, וההבדלים בכוח זה ביכלל בשמיים. אני לא משוויץ או משו בנתונים האלה ואני יודע שזה לא משו נדיר ![]() ![]()
![]() |