|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() אתה מושך לאט והמוט ממש רחוק ממך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() ציטוט:
הבנתי אותך בגלל זה יש את הסרטון של דייב שמסביר איפה לשים את הרגליים. לגבי הסרטון דדליפט לא מוזכר שם שצריך לנענע את הגוף בשביל שהמוט יעלה, לכן אתה צריך:1. ללמוד את הטכניקה, 2. להוריד משקל. ארד, אתה צעיר וכדאי לך לרכוש את המיומנויות הנכונות והטכניקה הטובה ביותר בשביל להתפתח כמו שצריך, תראה את ה dvd של מר ריפ ותעבוד טוב טוב על הטכניקה... נערך לאחרונה על ידי Shai 22, 07-04-11 בשעה 22:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אני יודע שלא אמורים לעשות ככה בדדליפט פשוט זה היה כבד ולא הצלחתי להרים את המוט אחרת
יש לי פה סרטון של דדליפט 90 קילו ותראה אין פה את הבעיה הזאתי הנה: http://www.youtube.com/watch?v=hafpaQzc6IA גם ב105 קילו לא היה לי את זה רק ב110 נהייתה לי הבעיה הזאתי שנראה לי שתתוקן בריסט בכל מקרה גם אימון הבא אני יצלם |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל לעד
|
![]() סקוואט 115-5,5,4
סט אחרון חזרה ראשונה ירדתי גרוע ובלי באונס והתעייפתי ובגלל זה לא סיימתי את החזרה האחרונה אין סרט שוב המאמן הטמבל פרס 37.5-5,5,3 לא סיימתי סט אחרון בגלל שלא היה לי זמן אז לא נחתי מספיק אבל עם עוד מנוחה הייתי מצחיק יש לי סרטון דווקא לפרס תכף אני יעלה פאוורקלין-60x3x3 בכל הסטים היה לי טכניקה גרועה אז הורדתי ל 57.5 ועשיתי סט אחד וגם בו הטכ ניקה הייתה גרועה אז עשיתי סט אחרון של 55 אימון הבא אני יעבוד על 55 קילו מההתחלה לשפר טכניקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל לעד
|
![]() סקוואט-107.5 סט ראשון 5 אבל היה קשה אחושרמוטה אז הורדתי ל100 ועשיתי עוד 5 ובסט האחרון עשיתי 1 בלי באונס וכמעט עפתי קדימה אז כבר הפסקתי קריצור מה שהיה זה
107.5-5 100-5.1 בנץ'-ראיתי אאת הסרט ששי הביא לי של דייב טייט ולחצתי משקל שאני תקוע איתו כבר מלא פעמים עשיתי לפי הסרטון והמוט עלה בקלות 55x3x5 דדליפט-עשיתי ריסט מאימון קודם אז 100x5 אין סרטונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל לעד
|
![]() שכחתי להגיד היום המאמנים במכון שלי הגיעו לליצנות חדשה ואמרו לי שדדליפט עושה טחורים
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל לעד
|
![]() סקוואט 117.5- סט ראשון 5 סט שני ירדתי בלי באונס ולא הצלחתי לעלות אז כבר הפסקתי את הסט והורדתי ל110 ועשיתי 5
סרט של הסט הראשון הגב קורס וחזרה ראשונה אין באונס הנה הסרט: http://www.youtube.com/watch?v=g5MMKCHOC8E פרס 40 קילו 3X5 תיקנתי את מה שאמרתם הנה גם סרט: http://www.youtube.com/watch?v=1v_eVajxqh4 פאוור קלין: עשיתי 55 בטכניקה לא טובה ואז הורדתי ל50 וכל סט העלתי ב2.5 וכשהגעתי שוב ל55 הטכניקה הייתה הרבה יותר טובה סיימתי על 57.5 אין סרט ערוך הודעה |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() כל המשקלים שלך עלו די יפה בתקופה האחרונה, אני מניח שעלית איזה 5-6 קילו במשקל גוף במקביל?
מרגיש מאסה קצת?
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי נראה סקוואט טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל לעד
|
![]() וואלה הסיבה היחידה שהמשקלים עולים זה אוכל
עליתי בערך 2 קילו משקל גוף אני צריך לבדוק בבוקר גודם סבבה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה godam מה יהיה?
|
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח מטריל כמוך מה אסור ינקניק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
חבר פעיל לעד
|
![]() לא תטרילו אין לי בעיה
|
![]() |