|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה... וזה היה עוד ביום חלש. מעניין עד מתי אני אמשיך להעיף תמשקל בדדליפט עד שאני באמת אצטרך כבר ריסט. אני חושב שאני קצת יוצא מפרופורציה במשקלים ביחס לדדליפט. הprים שלי בינתיים:
120 בדדליפט ל5, 77.5 בבנץ' ל3x5 (עדיין לא הצלחתי 80), פרס 45. סקוואט לא יודע אם להחשיב את ה82.5 כי הגב שלי היה עגול בתחתית ובדרך למעלה בחלק מהחזרות, כמו תמיד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() כשל זה רק אם לא נעלת את החזרה.
הייתי ממליץ לך לבדוק את הלחיצות, גם אני הייתי תקוע בהן והיה לי קשה, עד שעבדתי קצת על טכניקה ויותר כיווץ והמשקלים עפו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חחחחח תמשיך לסנן במסנג'ר יא סקוואטר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() הוא כועס על ההצהרה הפומבית שלך שתעבור אותו בסקוואט, תציע לו מנחה וPR עם הקדשה אולי יסלח לך
![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() היום באימון ניסיתי פשוט לתקן את הגב המתעגל בסקוואט. על כל שאר הדברים בינתיים שמתי זין כי זה הדבר העיקרי שפשוט ניסיתי ולא הצלחתי. גלשתי עם הברכיים האימון הזה וחלק מהחזרות לא היו ממש עם היפ דרייב אבל לפחות בסט האחרון הצלחתי לשמור על הגב כמו שצריך לכל החזרות, קלטתי בדיוק מה צריך לעשות. אימון הבא אני אוסיף את הברכיים וההיפ דרייב (ואולי קצת להרים מרפקים אם צריך)
בשביל לעשות את זה עשיתי דילואד ל70 (שוב..... מה לעשות, טכניקה>התקדמות) בפרס דווקא הטכניקה התחרבנה לי איכשהו. בסטים של החימום היה בסדר והתחלתי להשתמש בבאונס, וראיתי פתאום איך אני מעיף את המשקל חימום פי 2 יותר בקלות. אז אמרתי יאללה נעלה משקל למרות הכשל בסט האחרון של האימון הקודם... ומשום מה בסטים של העבודה הרמתי את המשקל רחוק מדי מהראש והסתכלתי על וידאו משם (מחקתי בגלל שהצלחתי 2 או 3 חזרות) וראיתי שפשוט הרמתי קדימה ואז אחורה במקום פשוט ישר... בכל מקרה אימון הבא נשפר. בסט האחרון הורדתי ל40 קילו (ניסיתי 47.5 היום) כדי להיות מסוגל לסיים אותו לפחות. בכל מקרה, הנה וידאו מהסט השני של הסקוואט, חלק מהחזרות כאן התפקששו כשניסיתי לשמור על הגב ישר: (תזכרו שאמרתי ששמתי קצת זין על דברים אחרים חוץ מהגב האימון הזה.. אני יודע שהברכיים גולשות בכל החזרות ואין היפ דריב ברובן) בסט השלישי לדעתי הלך עם זה יותר טוב: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אוקיי, אני רואה שהבעיה שלך היא שהגב העליון שלך רפוי מידי בירידה ובעלייה.
תרים את המרפקים חזק וזה ישמור על הכיווץ בגב העליון. (תעצור את הוידאו בתחתית ותיראה שהמרפקים למטה) בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי עכשיו סוף סוף את הdvd של ריפטו... כל כך הרבה דברים שלא הקפדתי עליהם. מקווה שזה יעזור לי באימונים הבאים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אפשר לראות אותו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתחיל להתבאס כבר מלעדכן את הלוג הזה...
בסקוואט אני עדיין נאבק בקטע של הגב המכווץ לאורך כל התנועה, הולך לי קצת יותר טוב בזה, אבל עדיין היו חזרות שבהן איבדתי קצת את הכיווץ. בסט השני הלך לי זוועה כי ירדתי יותר מדי אז איבדתי את הכיווץ (כמו בוידאו של ריפטו שהוא אמר לאנשים לרדת פחות כי הם מאבדים כיווץ למטה). שמתי לב שאני לא יוצא עם הברכיים טיפה בהתחלה ואז דוחף לצדדים, אז הן גולשות לי מאוד, אני אעבוד על זה אימון הבא. סט ראשון: סט שני שהלך חרא כמו שאמרתי, בגלל שירדתי יותר מדי: סט שלישי: אה אגב המשקלים: barX1X6 40KGX1X5 50KGX1X5 57.5KGX1X3 62.5KGX1X2 72.5KGX3X5 בנץ': ראיתי את הDVD של ריפטו ושמתי לב שעשיתי הרבה דברים לא נכונים. עיגלתי את הגב כמו שהוא אמר שם בכל הסטים של החימום והרגשתי שזה יותר טוב ככה, אבל בסטים של העבודה היה לי קשה להחזיק את זה כמו שצריך... בכל מקרה שוב פעם לא הצלחתי 80KG אז ריסט אימון הבא. דדליפט: ניסיתי להוציא יותר חזה בגלל התגובות על הוידאוים הקודמים שלי על הדדליפט אבל שמתי לב שכשאני עושה את זה אז אני גם מוריד יותר מדי את התחת. אז חשבתי על לא לעשות את זה יותר מדי, וכתוצאה מכך בסט עבודה הגב טיפה לא היה מכווץ מספיק... בגלל זה וכנראה בגלל שבין הסט השלישי לרביעי של החימום הייתה לי שיחת טלפון שנמשכה 5 דקות בערך הצלחתי רק 4 חזרות (לא הצלחתי ממש לנעול את החזרה האחרונה) ולא 5 על 125KG. אגב שמתי כפפות כי נהיו על כפות הידיים שלי יבלות שחלקן התפוצצו כבר אפילו בגלל הדדליפטים והמתח. אני לא יכול להרשות לעצמי שיהיה לי משהו כזה, כי אני גם מנגן בלהקה ויש לנו הופעה מאוד חשובה עוד מעט.(ראיתי שדברים כאלה משפיעים לי קצת על הנגינה... בעצם לא בדיוק משפיעים אבל מכאיבים תוך כדי) 45KGX1X6 75KGX1X5 95KGX1X3 112.5KGX1X2 125KGX1X4 אגב הזזתי את המשקולות אחרי החזרה השלישית כי לא היה לי זמן לשים סוגרים (מיהרתי... זאת הסיבה גם לשיחת הטלפון שהייתה מקודם), הן ברחו לי לצדדים. נערך לאחרונה על ידי IdaNP, 05-10-10 בשעה 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() בסקוואט - אתה עדיין גולש בתחתית, ולמה אתה יורד בלואו מ1שן?
בדדליפט - מצטער אבל החרא הזה ששמת על הידיים מסנוור אותי ומונע ממני מלראות מה קורה שם |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() בקשר לבנץ', תחפש סרטון של דייב טייט ותעבוד בטכניקה שלו לכיווץ של הגוף, יוסיף לך 2 שבירות שיאים לבנץ' בכיף
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |