|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פשוט לא הייתה מודעות לזה כמו היום אני גם לא מעריץ הכי גדול של 5x5 זה דיי ידוע, למי שיכול לעשות סקוואט 3x שבוע ולהמשיך להתקדם שאהיה לו לבריאות, אבל יש הרבה אנשים שזה פשוט לא עובד להם! ואז מתייעשים ופורשים כי בפורומים כמו פה כל היום מהללים כמה זה מעולה ואיך זה עובד על כל אחד. אם זה עובד לכם סבבה, אבל דיי לעשות מזה את בוא המשיח! /end rant
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
#3 | |||
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי מתחילים לא מסוגלים לעשות 5x5 זה יותר מדי נפח (כן לא טעיתי נפח) ובשלב העצימות של 5x5 (כשהיא הופכת ל 3x3 אז הם יפצעו...) ran1919@walla.co.il |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=moo;887976]נכון כי ריפטו פיתח את ה 5x5 לss למתחילים ...
כי מתחילים לא מסוגלים לעשות 5x5 זה יותר מדי נפח (כן לא טעיתי נפח) ובשלב העצימות של 5x5 (כשהיא הופכת ל 3x3 אז הם יפצעו...) |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
you cannot tell a genetic trashbag to squat 3x a week and expect them to gain anything from it. this is a simple fact, please stop arguing about it
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() צודק, כולם במכון של ריפטו פריקים גנטיים.
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי ואחי חובה שותף?
אני ינסה למצוא יש לי שכן שמתאמן איתי אבל לא תמיד מגיע איתי באותם השעות.. בכל מקרה מה שצריך לקרות יקרה אם אלוהים רוצה שאני יפגע אז אין לי איך למנוע את זה חחח בקיצור גם לבנץ' אני מוסיף 2.5? אבל למה דווקא לתרגילים שיהרגו אותי להוסיף 5 קילו? חחח עוד דבר ניסיתי לעשות גם בנץ' פרס היום עם מוט ריק והלך לי טוב נראלי שבאמת ss יכול לעזור לי... ואיך ה fbw שלי עד עכשיו? די גדלתי איתה אחי... סורי על החפירה מגיע לך צל"ש אין הרבה אנשים טובים כמוך ותודה על הסרטון! אם יש משהו שאני יכול להחזיר לך בתמורה תגיד.. שאלה קטנה: מה מסובך כל כך בבנץ' פרס? o.O |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם כי הרגליים שלך מאוד חזקות והם יכולות להרים כבד... לכן בסקווט ובדדליפט אתה מתקדם מהר בנץ' לא מסובך פשוט רוב האוכלוסיה "dont know how to fuckin bench" כמו שדייב טייט אומר בסרטון |
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() החום התלאביבי עושה את שלו
הא יניב .? |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי moo
אתה אומר יום ראשון להתחיל עם זה? ואני צריך לעשות סטים של חימום? אם כן איך? הרי הסטים שלי מתחילים ממוט ריק |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז אין לך חימום במוט ריק
רק סיבובי ידיים לחמם את המפרקים קצת |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי
שאלה אחרונה קטנה אם אני לא מצליח לעלות במשקלים מאימון לאימון מה אני עושה? |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה תצליח
אם אתה נתקע כנראה אתה לא אכול מספיק תדחף עוד אוכל בכח אם תתקע תשאל פה |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כמה קלוריות אתה חושב צריך?
2200 יספיקו? |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אתה שוקל ?
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() 47.3
123 |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הייתה בעיה קטנה די נתקעתי עם התפריט כמו מפגר הייתי על 1900 קלוריות ועליתי על המשקל אחרי אוכל והתבלבלתי אבל אל תדאג אני עומד בנתיים על 2200 ואני בתהליך לעלות אתה לא יודע כמה אני כבר רוצה את זה..
באמת אני מרגיש שהתשחררתי מהדפקה שהייתה לי |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לאכול כ 2500 קלוריות לפחות 100 גרם חלבון ו 80 גרם שומן איכותי (שמן זית,אבוקדו,שקדים,טחינה גולמית)
ותראה שאתה עולה במשקל אם אתה נתקע תאכל עוד |
![]() |