|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא מומלץ לאכול הרבה ביום אחד? אתה מתכוון שהוא יעלה בהדרגה?
תכלס הוא לא יצליח לעלות ממה שהוא אוכל היום לכמות גדולה ביום, לוקח זמן להתרגל לכמויות גדולות של אוכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() נמרוד הגזמת, 4 שנים מאסה:s?! בחצי שנה אפשר לעלות עם מבנה כמו שלו בסביבות ה18 ק"ג לדעתי עם עלייה של 3 אחוז במאסה הכי מלוכלכת.
אני הייתי משהו כמוהו רק על מטר 60 הייתי 40 על 160 היום אני 60 על 160 ועליתימ מ8% ל11% ככה במאסה הכי מלוכלכת שקיימת אז יאלה Keen מאסה מאסה מאסה ואתה תראה איך תיהיה מרוצה אחר כך. אם תקפיד על הבסיס הנכון חצי שנה ואתה נראה טוב.
![]() |
#83 |
חבר מתחיל
|
![]() אל תחשוב על מסה בכלל תאכל הרבה תתאמן הרבה תישן טוב תעלה לאט לאט הכי בריא בשבילך
מה יש לחטב רואים לך כל עצם בגוף אתה עוד ילד יש לך הרבה זמן להתאמן תשקיע מעכשיו
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי תלך על מאסה מלוכלכת עד סוף אפריל.. תראה איך זה מתקדם .. לא כדאי לך להתחיל לעלות נקי למה זה ייקח זמן יותר מאסה מלוכלכת.. השיקולים שלך אני במקומך הייתי הולך על לטחון לאכול לגדול בלי להסתכל על שום פרמטר אחר ( כמובן תפריט מתאים לך בלי להגזיןם עם שטויותש ייגרמו לך לעלות יותר בשומן ממה שצריך ) ועד סוף אפריל אם תראה שאתה עולה בשומן יותר ממה שמתאים לך.. תעשה חיטוב של שבועיים .. לדעתי לך על המלוכלך.. עד סוף אפריל תראה אם השתנה האחוז שומן ממש.. אם לא בצורה שמפריעה.. תמשיך מאסה.. סוף מאי ככה תתחיל לחטב אם בא לך אז תראה אחלה לדעתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() נימרוד אתה דפוק!!
מה 4 שנים אני מאמין שגם אתה היית כזה אז תישתוק. שנה וחצי מסה יעשו את העבודה בישביל להיות נורמלי. אתה צריך איזהה 30 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() אחייי תגרוס כל היום תוכל זה בד"כ דבר שאמור להפריעע למתאמנים רצינים הם אוכלים תזונה נכונה אבל אתה יכול לאכול בלי דאגות רק תוכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() gever bahiti merov zhok ahshav..
shomea, ata zarih lalot bemishak dahufffffffffffffff ve ze nira she ata lo mitamen be grush... titamez yoter |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() כולכם השתגעתם כאן...
הבחור באמת רזה ביותר ואף מזכיר ניצול שואה למרבה הצער... לדעתי באמת מסה של 8 חודשים ככה יעשו את העבודה,אבל מסה ממש רצינית יענו לעלות לפחות 2-3 קילו כל חודש,אל תתחשן אם אתה עולה בשומן,גם אם תעלה בסביבות ה 5 אחוז שומן לא יקרה כלום
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גינר גינר גינר זה מה שיש להגיד לך
בטח באסה ללכת למכון ואז פתאום מישהו בא מרים אותך ואומר סליחה חשבתי שאתה מוט אולימפי ![]() קח את זה בצחוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר מתחיל
|
![]() נו איך אתה מתקדם?עלית בכמה קילו בימים האחרונים?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() אחי יאללה תפציץ אל תרחם!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() כמה אתה שוקל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע 66+.. אבל זה ירד עד מחר..
שמעו זה ממש מוזר, אני עולה ויורד במשקלים בקצב מטורף.. אתמול לפני אימון שקלתי 65.1 לפי המכון לא בדקתי אחוזי שומן. היום נמדדתי לפני אימון שוב פעם עם אחוז שומן הפעם.. זה אמר 8.4 אחוז על 66.. איך לעזאזאל יכולתי לעלות 900 גרם ביום? ![]() או שהמשקל שם דפוק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אגב נראה לי המשקל מזייף למה אתה בכלל לא נראה 66 קילו אפילו על מטר 90 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר מתחיל
|
![]() איך 66?אתה נראה 50-55 גג אתה בטוח שהמשקל טוב?מוזר..
מה אמרת שהגובה שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה לסגור תפוסט הזה
תחזור עם תמונות עוד חודשיים בתקווה שתעלה דרסטי במשקל מה שאפשר להגיד לך על בטוח מה שאכלת כל החיים שלך אני אוכל ביום אחד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 65 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה נשקל עם התיק עליך ועוד 10 קילו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אוכל אוכל אוכל אוכל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |